Trump koronavirüse yakalandı

02.10.2020 - 10:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 870+ kez okundu.
 

Trump koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı kendisi ve eşi Melania Trump'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Amerikan basınında ABD Başkanı Donald Trump'ın yakın danışmanlarından olan ve Trump'ın son zamanlardaki seyahatlerinde bulunan Hope Hicks'in, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı iddiaları ortaya atılmıştı.   Test yaptırmışlardı Donald Trump, dün katıldığı FOX televizyonundaki programda yaptığı açıklamada yakın danışmanı Hope Hicks'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını doğrulaşmıştı. Amerikan Başkanı kendisinin ve eşi Melania Trump'ın da kovid-19 testi yaptırdığını sonuçlar çıkana kadar karantina altına olacaklarını belirtmişti.   Trump, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, danışmanı Hope Hicks'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamış ve danışmanının koronaya yakalanmasını "korkunç" olarak nitelemişti.   Pozitif çıktı Trump çiftinin şüphe üzerine yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu. ABD Başkanı Donald Trump ve eşi ‘Çin virüsü’ olarak adlandırdıkları yeni tip koronavirüse yakalandı. Çiftin karantina altına alındığı belirtildi.   Beyaz Saray'dan açıklama Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump'ın halka açık tüm programlarının iptal edildiğini duyururken Beyaz Saray doktoru ise koronavirüse yakalananTrump ve eşinin karantinada kalacağını belirtti. 
ABD Başkanı Donald Trump yaptığı kendisi ve eşi Melania Trump'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Amerikan basınında ABD Başkanı Donald Trump'ın yakın danışmanlarından olan ve Trump'ın son zamanlardaki seyahatlerinde bulunan Hope Hicks'in, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı iddiaları ortaya atılmıştı.

 

Test yaptırmışlardı
Donald Trump, dün katıldığı FOX televizyonundaki programda yaptığı açıklamada yakın danışmanı Hope Hicks'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını doğrulaşmıştı. Amerikan Başkanı kendisinin ve eşi Melania Trump'ın da kovid-19 testi yaptırdığını sonuçlar çıkana kadar karantina altına olacaklarını belirtmişti.

 

Trump, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, danışmanı Hope Hicks'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamış ve danışmanının koronaya yakalanmasını "korkunç" olarak nitelemişti.

 

Pozitif çıktı
Trump çiftinin şüphe üzerine yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu. ABD Başkanı Donald Trump ve eşi ‘Çin virüsü’ olarak adlandırdıkları yeni tip koronavirüse yakalandı. Çiftin karantina altına alındığı belirtildi.

 

Beyaz Saray'dan açıklama
Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump'ın halka açık tüm programlarının iptal edildiğini duyururken Beyaz Saray doktoru ise koronavirüse yakalananTrump ve eşinin karantinada kalacağını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.