Başkan Erdoğan'dan idam açıklaması...

GÜNDEM 01.10.2020 - 17:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1664+ kez okundu.
 

Başkan Erdoğan'dan idam açıklaması...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin idam cezası ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde gündem olan idam cezası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘TBMM’den idam ile ilgili karar çıktığında bana gelmeyecek mi, gelirse onaylarım’ ifadelerini kullandı. HDP’li vekillerin açılış törenine katılmamasını yorumlayan Erdoğan, ‘HDP’li vekillerin varlığı ile yokluğu arasında bir fark göremiyorum’ dedi. Koronavirüs süreci ile ilgili de konuşan Erdoğan, ‘Tavsiyelere uyarsak her şey değişecek’ dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AYM’nin yeniden yapılandırılmasına yönelik çağrılarını değerlendiren Erdoğan, ‘Yeni bir adım atarsa seve seve ben de varım. Meclis konuşmamda da söyledim’ ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin idam cezası ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde gündem olan idam cezası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘TBMM’den idam ile ilgili karar çıktığında bana gelmeyecek mi, gelirse onaylarım’ ifadelerini kullandı.

HDP’li vekillerin açılış törenine katılmamasını yorumlayan Erdoğan, ‘HDP’li vekillerin varlığı ile yokluğu arasında bir fark göremiyorum’ dedi.

Koronavirüs süreci ile ilgili de konuşan Erdoğan, ‘Tavsiyelere uyarsak her şey değişecek’ dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AYM’nin yeniden yapılandırılmasına yönelik çağrılarını değerlendiren Erdoğan, ‘Yeni bir adım atarsa seve seve ben de varım. Meclis konuşmamda da söyledim’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.