Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te önemli açıklamalar

GÜNDEM 01.10.2020 - 14:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1065+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te önemli açıklamalar

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 2 aylık tatilin ardından yasama çalışmalarına bugün yeniden başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel oturumla toplanan Meclis Genel Kurulu'na hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Sayın başkan değerli milletvekilleri... Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Yeni yasama yılı ülkemize, milletimize, milletvekillerimize hayırlı olmasını diliyorum.  Bu mücadelenin kıyamete kadar süreceğini bilerek daima hazırlıklı, daima güçlü, tedbirli olacağız. Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste önemli açıklamalar TBMM Genel Kurulu, 65 günlük aranın ardından mesaisine bugün yeniden başladı. Meclis'te ilk tören Meclis Atatürk Anıtı'nda yapıldı. Saat 13.00'te anıta çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  Meclis Genel Kurulu, saat 14.00'te özel oturumla toplandı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, birleşimi açmasının ardından sunuş konuşması yapıyor. İLGİLİ HABER TBMM Başkanı Şentop'tan Atatürk Anıtı'na çelenk Şentop'un açıklaması şöyle; Tam bağımsızlığın ifade ettiği anlam büyük. Bu yüce çatı altında görev büyük şeref Unutmayalım ki TBMM milletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasinin kalbidir. Tarihin önemli bir kavşak noktasından geçiyoruz. Salgın değişim sürecini hızlandırdı. BM başta olmak üzere bir çok kurum iflas etti. Akdeniz'deki varlığımız adil paylaşım içindir. Bazı küçük ülkeler tetikçi gibi kullanılıyor. (4 partiden ortak Azerbaycan bildirisi) Bunu tekrar buradan ifade etmek isterim. Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haklı davasında Azerbaycan'ın yanında olacaktır. TBMM olarak Azerbaycan'ın yanında olduğumuz bir daha ifade edilmiştir. Ermenistan işgal ettiği topraklardan çıkmalı. Şiddet ve terör demokrasinin en yıkıcı düşmanıdır. Doğu Akdeniz'de yegane ölçümüz adalet.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 2 aylık tatilin ardından yasama çalışmalarına bugün yeniden başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel oturumla toplanan Meclis Genel Kurulu'na hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Sayın başkan değerli milletvekilleri... Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Yeni yasama yılı ülkemize, milletimize, milletvekillerimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu mücadelenin kıyamete kadar süreceğini bilerek daima hazırlıklı, daima güçlü, tedbirli olacağız.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste önemli açıklamalar
TBMM Genel Kurulu, 65 günlük aranın ardından mesaisine bugün yeniden başladı. Meclis'te ilk tören Meclis Atatürk Anıtı'nda yapıldı. Saat 13.00'te anıta çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 


Meclis Genel Kurulu, saat 14.00'te özel oturumla toplandı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, birleşimi açmasının ardından sunuş konuşması yapıyor.


İLGİLİ HABER
TBMM Başkanı Şentop'tan Atatürk Anıtı'na çelenk
Şentop'un açıklaması şöyle;

Tam bağımsızlığın ifade ettiği anlam büyük.

Bu yüce çatı altında görev büyük şeref

Unutmayalım ki TBMM milletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasinin kalbidir.

Tarihin önemli bir kavşak noktasından geçiyoruz.

Salgın değişim sürecini hızlandırdı. BM başta olmak üzere bir çok kurum iflas etti.

Akdeniz'deki varlığımız adil paylaşım içindir. Bazı küçük ülkeler tetikçi gibi kullanılıyor.

(4 partiden ortak Azerbaycan bildirisi)

Bunu tekrar buradan ifade etmek isterim. Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haklı davasında Azerbaycan'ın yanında olacaktır. TBMM olarak Azerbaycan'ın yanında olduğumuz bir daha ifade edilmiştir. Ermenistan işgal ettiği topraklardan çıkmalı.

Şiddet ve terör demokrasinin en yıkıcı düşmanıdır.

Doğu Akdeniz'de yegane ölçümüz adalet.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.