MÜSİAD Bayburt şubesinden 'dolarcılara' pankartlı cevap

GÜNDEM 30.09.2020 - 18:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1171+ kez okundu.
 

MÜSİAD Bayburt şubesinden 'dolarcılara' pankartlı cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dolar üzerinden hedef gösteren kesime inat MÜSİAD Bayburt şubesi astığı pankartla göndermede bulundu. Asılan pankartta Bayburtluların Erdoğan'a dolar için değil vatan düşmesin diye oy verdikleri sözlerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dolar üzerinden karalamak isteyen kesime MÜSİAD Bayburt şubesi çok konuşulacak pankartla cevap verdi.   Dolarcılara pankartlı gönderme Türkiye’de yerli ve milli saniyede yapılan gelişmelere, şehir hastanelerine, sanayideki yatırımlara verilen büyük çaplı desteklere, yeni açılan fabrikalara, SİHA, İHA ve şimdilerde uluslararası medyaya dahi konu olan uçan araba Cezeri gibi teknolojide hamle yapan adımlara karşı üç maymunu oynayan muhalefet ve yanlıları yükselen doları göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve özellikle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı karalama operasyonları yapıyor.   Doğu Akdeniz’de, Suriye’de attığı adımların ardından şimdi de Azerbaycan’daki işgali dünyaya haykıran Erdoğan’ı hedef gösterenler dolar üzerinden algı yapmaya çalışsa da Erdoğan’a vatandaşlardan destek devam ediyor.    'Vatan düşmesin diye oy verdik' Doları bahane ederek Erdoğan düşmanlığı yapanlara inat MÜSİAD Bayburt şubesi pankartlı gönderme yaptı. MÜSİAD Bayburt şubesı tarafından asılan pankartta, "Biz Bayburtlular Reis'e dolar düşsün diye değil, vatan düşmesin diye oy verdik." sözleriyle dolar cambazlığı yapanlara en güzel yanıtı verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dolar üzerinden hedef gösteren kesime inat MÜSİAD Bayburt şubesi astığı pankartla göndermede bulundu. Asılan pankartta Bayburtluların Erdoğan'a dolar için değil vatan düşmesin diye oy verdikleri sözlerine yer verildi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dolar üzerinden karalamak isteyen kesime MÜSİAD Bayburt şubesi çok konuşulacak pankartla cevap verdi.

 

Dolarcılara pankartlı gönderme
Türkiye’de yerli ve milli saniyede yapılan gelişmelere, şehir hastanelerine, sanayideki yatırımlara verilen büyük çaplı desteklere, yeni açılan fabrikalara, SİHA, İHA ve şimdilerde uluslararası medyaya dahi konu olan uçan araba Cezeri gibi teknolojide hamle yapan adımlara karşı üç maymunu oynayan muhalefet ve yanlıları yükselen doları göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve özellikle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı karalama operasyonları yapıyor.

 

Doğu Akdeniz’de, Suriye’de attığı adımların ardından şimdi de Azerbaycan’daki işgali dünyaya haykıran Erdoğan’ı hedef gösterenler dolar üzerinden algı yapmaya çalışsa da Erdoğan’a vatandaşlardan destek devam ediyor. 

 

'Vatan düşmesin diye oy verdik'
Doları bahane ederek Erdoğan düşmanlığı yapanlara inat MÜSİAD Bayburt şubesi pankartlı gönderme yaptı. MÜSİAD Bayburt şubesı tarafından asılan pankartta, "Biz Bayburtlular Reis'e dolar düşsün diye değil, vatan düşmesin diye oy verdik." sözleriyle dolar cambazlığı yapanlara en güzel yanıtı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.