2 numara sen bir dur

GÜNDEM 30.09.2020 - 11:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1844+ kez okundu.
 

2 numara sen bir dur

Rakibinin sürekli sözünü kesen ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat aday Joe Biden da benzerini yapınca "2 numara sen bir dur" dedi.

ABD'de başkanlık yarışı önce Cumhuriyetçilerin adayı Başkan Donald Trump ve Demokratların adayı Obama dönemi eski başkan yardımcısı Joe Biden arasındaki 3 canlı yayının ilki gerçekleştirildi. İlk canlı yayında kozlarını paylaşan Trump ve Biden arasındaki gerilim, sözlü atışmalarla tırmandı.   TRUMP: 2 NUMARA SEN BİR DUR Sağlık alanında yaşanan sorunlar ve koronavirüsle mücadelede çok iyi işlere imza attıklarını savunan Trump'a, Biden tepki gösterdi. Araya girmeye çalışan Biden'a fırsat vermeyen Trump, "2 numara sen bir dur" diyerek rakibini adeta sindirdi.   BİDEN: BİR ŞAKLABANLA KARŞI KARŞIYAYIM Trump'ın kendisine yönelik bu tavırlarına iyiden iyiye kızan Joe Biden, "Karşımda bir şaklaban var" dedi.
Rakibinin sürekli sözünü kesen ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat aday Joe Biden da benzerini yapınca "2 numara sen bir dur" dedi.

ABD'de başkanlık yarışı önce Cumhuriyetçilerin adayı Başkan Donald Trump ve Demokratların adayı Obama dönemi eski başkan yardımcısı Joe Biden arasındaki 3 canlı yayının ilki gerçekleştirildi.

İlk canlı yayında kozlarını paylaşan Trump ve Biden arasındaki gerilim, sözlü atışmalarla tırmandı.

 

TRUMP: 2 NUMARA SEN BİR DUR
Sağlık alanında yaşanan sorunlar ve koronavirüsle mücadelede çok iyi işlere imza attıklarını savunan Trump'a, Biden tepki gösterdi. Araya girmeye çalışan Biden'a fırsat vermeyen Trump, "2 numara sen bir dur" diyerek rakibini adeta sindirdi.

 

BİDEN: BİR ŞAKLABANLA KARŞI KARŞIYAYIM
Trump'ın kendisine yönelik bu tavırlarına iyiden iyiye kızan Joe Biden, "Karşımda bir şaklaban var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.