Düne hasım olanlar bir anda hısım oluverdiler

GÜNDEM 29.09.2020 - 11:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1370+ kez okundu.
 

Düne hasım olanlar bir anda hısım oluverdiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Bu ülkede en büyük talihsizliğimiz maalesef milli bir muhalefetimizin olmaması. Düne kadar hasım olanlar bir anda hısım oluverdiler ve bir zemin inşa ettiler. Hangi ara, hangi değer bir araya getirdi, anlayamadık” ifadelerini kullandı.

Yeryüzünde vesayet mücadelesi Partisinin Kale Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen Sivas Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Kandemir, ülkenin 2023’e yürürken içerideki tüm vesayet odaklarına karşı büyük bir mücadelenin başarısını, yeryüzünde verilecek bir vesayet mücadelesiyle taçlandırmayı arzu ettiğini belirterek, “Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye yeni bir siyaset dili inşa ediyor” dedi. İnşa edilen bu yeni siyaset diline Erdoğan’ın yanında siyaset yapan AK Parti ailesi olarak katkı sağladıklarını dile getiren Kandemir, şunları kaydetti:   İman varsa imakn da vardır “Genel Başkanımız, ‘Yürüdüğünüz yollar eğer konforlu ise kaybolmuşsunuz’ diyor. Biz düne kadar ‘şuradan yürüyeceksiniz’ diye yol tarif edilen bir ülkeyken bugün ‘iman varsa imkan da vardır’ diyerek kendi yolunu kendi açan, ‘kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz’ diyerek yepyeni bir gelecek inşa eden, bunun için de büyük bir mücadele veren siyasi hareketin temsilcileriyiz. Her imkan bir imtihandır bizim için. Başkaları gibi uyuyor taklidi yapmıyoruz. Başkaları gibi ‘aman dokunmayalım, bulaşmayalım da üzerimize bir yük yüklemesinler’ demiyoruz. Başkaları gibi sessiz kalmayı hikmet zannetmiyoruz, başkaları gibi uyku taklidi yapmayı, bu milletten kopup gözünü, gönlünü başka yerlere dayamayı marifet görmüyoruz.”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Bu ülkede en büyük talihsizliğimiz maalesef milli bir muhalefetimizin olmaması. Düne kadar hasım olanlar bir anda hısım oluverdiler ve bir zemin inşa ettiler. Hangi ara, hangi değer bir araya getirdi, anlayamadık” ifadelerini kullandı.

Yeryüzünde vesayet mücadelesi
Partisinin Kale Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen Sivas Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Kandemir, ülkenin 2023’e yürürken içerideki tüm vesayet odaklarına karşı büyük bir mücadelenin başarısını, yeryüzünde verilecek bir vesayet mücadelesiyle taçlandırmayı arzu ettiğini belirterek, “Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye yeni bir siyaset dili inşa ediyor” dedi. İnşa edilen bu yeni siyaset diline Erdoğan’ın yanında siyaset yapan AK Parti ailesi olarak katkı sağladıklarını dile getiren Kandemir, şunları kaydetti:

 

İman varsa imakn da vardır
“Genel Başkanımız, ‘Yürüdüğünüz yollar eğer konforlu ise kaybolmuşsunuz’ diyor. Biz düne kadar ‘şuradan yürüyeceksiniz’ diye yol tarif edilen bir ülkeyken bugün ‘iman varsa imkan da vardır’ diyerek kendi yolunu kendi açan, ‘kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz’ diyerek yepyeni bir gelecek inşa eden, bunun için de büyük bir mücadele veren siyasi hareketin temsilcileriyiz. Her imkan bir imtihandır bizim için. Başkaları gibi uyuyor taklidi yapmıyoruz. Başkaları gibi ‘aman dokunmayalım, bulaşmayalım da üzerimize bir yük yüklemesinler’ demiyoruz. Başkaları gibi sessiz kalmayı hikmet zannetmiyoruz, başkaları gibi uyku taklidi yapmayı, bu milletten kopup gözünü, gönlünü başka yerlere dayamayı marifet görmüyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.