Meclisimizin beslediği Ermeni "Azerileri ve Türkleri suçladı

GÜNDEM 29.09.2020 - 11:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1628+ kez okundu.
 

Meclisimizin beslediği Ermeni "Azerileri ve Türkleri suçladı

HDP'li Garo Paylan Azerbaycan-Ermenistan arasında yaşanan çatışmalarla ilgili sosyal medya hesabından skandal paylaşımda bulundu. Paylan Türkiye ve Azerbaycan’ı suçlama cüretinde bulundu.

Ermenistan geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’a karşı provokatif saldırılar düzenlemişti. Çok sayıda sivil yerleşim yerini hedef alan Ermeni Ordusu, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından geri püskürtülmüştü. Azerbaycan ordusu, Türk SİHA'larını havalandırarak, işagalci Ermenileri sınır hattınan uzaklaştırdı. Terör partisi HDP ise yaptığı açıklamada Türkiye’nin Azerbaycan-Ermenistan çatışmasında taraf olmaması gerektiğini iddia etti. Konuyla ilgili bir açıklamada HDP’li Garo Paylan’dan geldi. Garo Paylan'dan küstah sözler HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, Azerbeycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ermeni ve Azeri güçleri arasında yeniden başlayan çatışmalarda suçlu tarafın Türkiye ile Azerbaycan olduğunu iddia eden Paylan, şu skandal sözleri sarfetti; "Karabağ’da, Ermenilerin Azerilere saldırdığı iddia ediliyor. KKTC’nin, Kıbrıs Rum Kesimi’ne saldırma olasılığı neyse, Karabağ’da Ermenilerin Azerilere saldırma olasılığı odur. Karabağ’da mevcut durumu değiştirmeye çalışan Azerbaycan ve Türkiye’dirSavaşta yine önce hakikat ölüyor."
HDP'li Garo Paylan Azerbaycan-Ermenistan arasında yaşanan çatışmalarla ilgili sosyal medya hesabından skandal paylaşımda bulundu. Paylan Türkiye ve Azerbaycan’ı suçlama cüretinde bulundu.

Ermenistan geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’a karşı provokatif saldırılar düzenlemişti.

Çok sayıda sivil yerleşim yerini hedef alan Ermeni Ordusu, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından geri püskürtülmüştü. Azerbaycan ordusu, Türk SİHA'larını havalandırarak, işagalci Ermenileri sınır hattınan uzaklaştırdı.

Terör partisi HDP ise yaptığı açıklamada Türkiye’nin Azerbaycan-Ermenistan çatışmasında taraf olmaması gerektiğini iddia etti. Konuyla ilgili bir açıklamada HDP’li Garo Paylan’dan geldi.

Garo Paylan'dan küstah sözler
HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, Azerbeycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Ermeni ve Azeri güçleri arasında yeniden başlayan çatışmalarda suçlu tarafın Türkiye ile Azerbaycan olduğunu iddia eden Paylan, şu skandal sözleri sarfetti;

"Karabağ’da, Ermenilerin Azerilere saldırdığı iddia ediliyor. KKTC’nin, Kıbrıs Rum Kesimi’ne saldırma olasılığı neyse, Karabağ’da Ermenilerin Azerilere saldırma olasılığı odur. Karabağ’da mevcut durumu değiştirmeye çalışan Azerbaycan ve Türkiye’dirSavaşta yine önce hakikat ölüyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.