Sözcü paçavrası dost ülke Macaristanı haritandan sildi

02.09.2020 - 10:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2343+ kez okundu.
 

Sözcü paçavrası dost ülke Macaristanı haritandan sildi

CHP zihniyetinin medyadaki tetikçiliğini yapan Sözcü paçavrası yeni bir skandala daha imza atarak Türkiye dostu ülkeyi haritadan sildi

Gerici solak zihniyetin medyadaki tetikçisi Sözcü paçavrası yeni bir skandala daha imza attı. Türkiye düşmanlarının "Sözcü"lüğünü yapan haber sitesi görünümlü provokasyon bülteni yayımladığı "Macaristan Covid-19 yüzünden sınırı kapadı: Gurbetçiler hangi rotayı kullanacak" başlıklı haberinde Türkiye dostu ülkeyi haritadan sildi. Haritada Kosova, Sırbistan'ın hemen alt tarafında yer alıyor.  Sözcü'nün yayımladığı haberde yer alan haritada ise Kosova sınırlarına yer verilmedi. Türkiye dostu ülkeyi haritadan silen Sözcü'ye çok sayıda tepki yağdı.
CHP zihniyetinin medyadaki tetikçiliğini yapan Sözcü paçavrası yeni bir skandala daha imza atarak Türkiye dostu ülkeyi haritadan sildi

Gerici solak zihniyetin medyadaki tetikçisi Sözcü paçavrası yeni bir skandala daha imza attı. Türkiye düşmanlarının "Sözcü"lüğünü yapan haber sitesi görünümlü provokasyon bülteni yayımladığı "Macaristan Covid-19 yüzünden sınırı kapadı: Gurbetçiler hangi rotayı kullanacak" başlıklı haberinde Türkiye dostu ülkeyi haritadan sildi.

Haritada Kosova, Sırbistan'ın hemen alt tarafında yer alıyor. 

Sözcü'nün yayımladığı haberde yer alan haritada ise Kosova sınırlarına yer verilmedi. Türkiye dostu ülkeyi haritadan silen Sözcü'ye çok sayıda tepki yağdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.