Vatanseverler 'Vatan haini' deyip Barış Atay'ın kafasını gözünü patlattı

GÜNDEM 31.08.2020 - 14:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2308+ kez okundu.
 

Vatanseverler 'Vatan haini' deyip Barış Atay'ın kafasını gözünü patlattı

Halkların Demokratik Partisi (HDP)’den milletvekili seçilip Türkiye İşçi Partisi’ne geçen milletvekili Barış Atay kimliği belirsiz bir grup tarafından tekme tokat dövüldü.

Daha önce HDP milletvekili olarak meclise giren Barış Atay, DHKP-C'li terör örgütü üyesini savunmasıyla gündeme gelmişti. Bu olay yüzünden kim oldukları henüz tespit edilemeyen bir grup tarafından dayak yedi. Dün gece 01:30 sıralarında İstanbul Kadıköy'de meydana gelen olayda, iddiaya göre 5 kişilik bir grup alkollü bir mekanın çıkışında, Barış Atay'ı söylemleri nedeniyle dövdü.   “Vatan haini” Mekan çıkışı Barış Atay'ı aralarına alarak döven, yere düşmesine rağmen tekmelerle dövmeye devam eden grup “vatan haini” diyerek olay yerinden ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Barış Atay'ın kaburgalarının çatladığı öğrenildi. TİP'ten yapılan açıklamada, Sağlık durumunun iyi olduğu söylenildi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP)’den milletvekili seçilip Türkiye İşçi Partisi’ne geçen milletvekili Barış Atay kimliği belirsiz bir grup tarafından tekme tokat dövüldü.

Daha önce HDP milletvekili olarak meclise giren Barış Atay, DHKP-C'li terör örgütü üyesini savunmasıyla gündeme gelmişti. Bu olay yüzünden kim oldukları henüz tespit edilemeyen bir grup tarafından dayak yedi.

Dün gece 01:30 sıralarında İstanbul Kadıköy'de meydana gelen olayda, iddiaya göre 5 kişilik bir grup alkollü bir mekanın çıkışında, Barış Atay'ı söylemleri nedeniyle dövdü.

 

“Vatan haini”
Mekan çıkışı Barış Atay'ı aralarına alarak döven, yere düşmesine rağmen tekmelerle dövmeye devam eden grup “vatan haini” diyerek olay yerinden ayrıldı.

Hastaneye kaldırılan Barış Atay'ın kaburgalarının çatladığı öğrenildi.

TİP'ten yapılan açıklamada, Sağlık durumunun iyi olduğu söylenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.