6 Aylık Damat Kayınbabasını öldürdü

06.08.2020 - 11:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1933+ kez okundu.
 

6 Aylık Damat Kayınbabasını öldürdü

600 Evler Mahallesi'nde damat kayınbabasını vurarak öldürürken, kaynanasını ağır yaraladı.

Tokat’ta yaklaşık 6 ay önce evlenen Edanur Babur (19), eşi Bilgin Babur’la yaşadıkları tartışma sonucu babasının evine döndü. Damat, gece saatlerinde eşi ile barışmak için 600 Evler Mahallesi İmamlık Caddesi'nde bulunan kayınbabasının evine geldi. Bu sırada yaşanan tartışmanın büyümesi sonucu damat, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasıyla kayınbabası İbrahim Batarya ile kaynanası Gülşen Batarya’ya 6 el ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden İbrahim Batarya, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine, 2 kurşunla yaralanan Gülşen Batarya ise Tokat Devlet Hastanesine ambulanslarla sevk edildi. TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI Yapılan tüm müdahalelere rağmen kayınbaba İbrahim Batarya kurtarılamayarak hayatını kaybederken, kaynana Gülşen Batarya ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Bilgin Babur, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Karşıyaka Polis Merkezine götürüldü. Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma başlatıldı.
600 Evler Mahallesi'nde damat kayınbabasını vurarak öldürürken, kaynanasını ağır yaraladı.

Tokat’ta yaklaşık 6 ay önce evlenen Edanur Babur (19), eşi Bilgin Babur’la yaşadıkları tartışma sonucu babasının evine döndü.

Damat, gece saatlerinde eşi ile barışmak için 600 Evler Mahallesi İmamlık Caddesi'nde bulunan kayınbabasının evine geldi.

Bu sırada yaşanan tartışmanın büyümesi sonucu damat, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasıyla kayınbabası İbrahim Batarya ile kaynanası Gülşen Batarya’ya 6 el ateş etti.

Vücuduna 4 kurşun isabet eden İbrahim Batarya, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine, 2 kurşunla yaralanan Gülşen Batarya ise Tokat Devlet Hastanesine ambulanslarla sevk edildi.


TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Yapılan tüm müdahalelere rağmen kayınbaba İbrahim Batarya kurtarılamayarak hayatını kaybederken, kaynana Gülşen Batarya ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Bilgin Babur, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Karşıyaka Polis Merkezine götürüldü. Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.