İzmir'de izmirli kalmadı

GÜNDEM 04.08.2020 - 11:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1191+ kez okundu.
 

İzmir'de izmirli kalmadı

Kurban Bayramı tatilinde şehir dışına çıkmayan İzmirliler, Konak Meydanı’na akın etti. Ne maske takan ne de sosyal mesafeyi umursayan yüzlerce kişi, en tehlikeli fotoğrafın aktörü oldu.

Kurban Bayramı kapsamında 4 günlük tatile giren ve günlerini İzmir'de değerlendiren vatandaşlar, sıcak havaların da etkisiyle serinlemek için Konak'a akın etti. Normal zamanlarda en fazla insan sirkülasyonuna maruz kalan Konak Vapur İskelesi çevresi, bu kez olduğundan daha fazla insanı ağırladı.   KORDON DA AYNI Pazar yerinden farksız olan alanda, vatandaşların tüm uyarılara rağmen maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları görüldü. Adım atmanın çoğu zaman mümkün olmadığı deniz kenarında, yüzlerce kişi maskesiz ve dip dibe oturarak deniz manzarasına karşı sohbet etti. Bazı kalabalık gruplar ise, çimlere serilip piknik yaptı. Uzmanların ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarılarını görmezden gelen vatandaşlar, en tehlikeli fotoğraf karelerinin de kahramanı oldu. Öte yandan, Alsancak Kordon'da da akşam saatlerinde benzer görüntüler yaşandı. İzmirliler, kordonboyuna getirdikleri masa ve sandalyelerle bulaş ortamına adeta zemin hazırladı.
Kurban Bayramı tatilinde şehir dışına çıkmayan İzmirliler, Konak Meydanı’na akın etti. Ne maske takan ne de sosyal mesafeyi umursayan yüzlerce kişi, en tehlikeli fotoğrafın aktörü oldu.

Kurban Bayramı kapsamında 4 günlük tatile giren ve günlerini İzmir'de değerlendiren vatandaşlar, sıcak havaların da etkisiyle serinlemek için Konak'a akın etti. Normal zamanlarda en fazla insan sirkülasyonuna maruz kalan Konak Vapur İskelesi çevresi, bu kez olduğundan daha fazla insanı ağırladı.

 

KORDON DA AYNI
Pazar yerinden farksız olan alanda, vatandaşların tüm uyarılara rağmen maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları görüldü. Adım atmanın çoğu zaman mümkün olmadığı deniz kenarında, yüzlerce kişi maskesiz ve dip dibe oturarak deniz manzarasına karşı sohbet etti. Bazı kalabalık gruplar ise, çimlere serilip piknik yaptı. Uzmanların ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarılarını görmezden gelen vatandaşlar, en tehlikeli fotoğraf karelerinin de kahramanı oldu. Öte yandan, Alsancak Kordon'da da akşam saatlerinde benzer görüntüler yaşandı. İzmirliler, kordonboyuna getirdikleri masa ve sandalyelerle bulaş ortamına adeta zemin hazırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.