83 kadın öldürdüm

21.07.2020 - 15:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1193+ kez okundu.
 

83 kadın öldürdüm

Rusya'da ‘Kurt adam' lakaplı seri katil Mikhail Popkov mahkemede bugüne kadar 83 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

Rusya’da ‘Kurt adam’ lakaplı seri katil Mikhail Popkov mahkemede bugüne kadar 83 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmesi ülke gündemine oturdu.    POLİS ÖLÜ KADIN SAYISININ 200'Ü BULABİLECEĞİNİ İDDİA ETTİ Seri cinayet olayıyla ilgili açıklama yapan Rus polisinin yaptığı açıklamada seri katilin bu güne kadar öldürdüğü kadın sayısının 200’e yakın olabileceğini iddia etti. Seri katilin 1992 yılından 2010’a kadar 81 kadını öldürdüğü tespit edilirken, 2019 yılında iki kadının daha öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.   ÖNCE TECAVÜZ ETTİ, SONRA DA İŞKENCEYLE ÖLDÜRDÜ Kurt adam’ lakabıyla tanınan Mikhail Popkov adlı seri katilin kadınları öldürmeden önce onlara tecavüz ettiği daha sonra da, tornavida, balta ve beyzbol sopasıyla kurbanlarını öldürdüğü belirtildi.Olayın ortaya çıkması ülkede infiale yol açtı.
Rusya'da ‘Kurt adam' lakaplı seri katil Mikhail Popkov mahkemede bugüne kadar 83 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

Rusya’da ‘Kurt adam’ lakaplı seri katil Mikhail Popkov mahkemede bugüne kadar 83 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmesi ülke gündemine oturdu. 

 

POLİS ÖLÜ KADIN SAYISININ 200'Ü BULABİLECEĞİNİ İDDİA ETTİ

Seri cinayet olayıyla ilgili açıklama yapan Rus polisinin yaptığı açıklamada seri katilin bu güne kadar öldürdüğü kadın sayısının 200’e yakın olabileceğini iddia etti. Seri katilin 1992 yılından 2010’a kadar 81 kadını öldürdüğü tespit edilirken, 2019 yılında iki kadının daha öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

 

ÖNCE TECAVÜZ ETTİ, SONRA DA İŞKENCEYLE ÖLDÜRDÜ

Kurt adam’ lakabıyla tanınan Mikhail Popkov adlı seri katilin kadınları öldürmeden önce onlara tecavüz ettiği daha sonra da, tornavida, balta ve beyzbol sopasıyla kurbanlarını öldürdüğü belirtildi.Olayın ortaya çıkması ülkede infiale yol açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.