Azerbaycan halkı sokaklarda Ermenistan'ı protesto etti

GÜNDEM 15.07.2020 - 09:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1249+ kez okundu.
 

Azerbaycan halkı sokaklarda Ermenistan'ı protesto etti

Başkent Bakü'de halk sokağa döküldü. Ermenistan ordusunun sınırda gerçekleştirdiği saldırılar ve Dağlık Karabağ'ın işgali protesto edildi.

Akşam saatlerinde Bakü kentinin dört bir yanında toplanan kalabalık, farklı yönlerden şehir merkezine yürüdü. Daha çok gençlerden oluşan kalabalık, Bakü'nün ünlü Azadlık Meydanı'na toplanarak "Ya Karabağ, ya ölüm", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Başkomutan, silah ver bize" sloganları attı. Ellerinde Azerbaycan bayrağı taşıyan binlerce kişi şehir sokaklarında tur atarak protestolarını sürdürdü. Azerbaycan halkı sokaklarda Ermenistan'ı protesto etti #1 HALK SEFERBERLİK TALEBİYLE MECLİSİN ÖNÜNDE TOPLANDI Ellerinde Azerbaycan bayrakları taşıyan ve "Karabağ bizimdir bizim kalacak" sloganı atan vatandaşlar, Milli Meclisin önünde toplandı. Binlerce kişi burada, seferberlik ilan edilmesi için slogan attı. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Başkomutan, silah ver bize" sloganları atan Azerbaycanlılar geceyi Meclisin önünde geçirdi.   ERMENİSTAN SALDIRIDA KAYIP VEREREK GERİ ÇEKİLMİŞTİ Ermenistan ordusu, 12 Temmuz'da sınırın Tovuz bölgesinde Azerbaycan mevzilerine top atışları da dahil saldırı girişiminde bulunmuş, Azerbaycan ordusunun karşılık vermesi üzerine kayıp vererek geri çekilmişti. Çatışmada, Azerbaycan ordusundan biri üsteğmen dört asker şehit olmuş, dört asker ise yaralanmıştı. Bugün de devam eden çatışmalarda, Azerbaycan ordusundan biri tümgeneral olmak üzere yedi asker şehit olmuştu.
Başkent Bakü'de halk sokağa döküldü. Ermenistan ordusunun sınırda gerçekleştirdiği saldırılar ve Dağlık Karabağ'ın işgali protesto edildi.

Akşam saatlerinde Bakü kentinin dört bir yanında toplanan kalabalık, farklı yönlerden şehir merkezine yürüdü.

Daha çok gençlerden oluşan kalabalık, Bakü'nün ünlü Azadlık Meydanı'na toplanarak "Ya Karabağ, ya ölüm", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Başkomutan, silah ver bize" sloganları attı.

Ellerinde Azerbaycan bayrağı taşıyan binlerce kişi şehir sokaklarında tur atarak protestolarını sürdürdü.

Azerbaycan halkı sokaklarda Ermenistan'ı protesto etti #1


HALK SEFERBERLİK TALEBİYLE MECLİSİN ÖNÜNDE TOPLANDI
Ellerinde Azerbaycan bayrakları taşıyan ve "Karabağ bizimdir bizim kalacak" sloganı atan vatandaşlar, Milli Meclisin önünde toplandı. Binlerce kişi burada, seferberlik ilan edilmesi için slogan attı.

"Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Başkomutan, silah ver bize" sloganları atan Azerbaycanlılar geceyi Meclisin önünde geçirdi.

 

ERMENİSTAN SALDIRIDA KAYIP VEREREK GERİ ÇEKİLMİŞTİ
Ermenistan ordusu, 12 Temmuz'da sınırın Tovuz bölgesinde Azerbaycan mevzilerine top atışları da dahil saldırı girişiminde bulunmuş, Azerbaycan ordusunun karşılık vermesi üzerine kayıp vererek geri çekilmişti.

Çatışmada, Azerbaycan ordusundan biri üsteğmen dört asker şehit olmuş, dört asker ise yaralanmıştı.

Bugün de devam eden çatışmalarda, Azerbaycan ordusundan biri tümgeneral olmak üzere yedi asker şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.