Trump Amerikan ekonomisini bitirmeye kararlı

GÜNDEM 13.07.2020 - 23:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1075+ kez okundu.
 

Trump Amerikan ekonomisini bitirmeye kararlı

ABD’de Donald Trump yönetiminin yabancı öğrenci kararının iptali için başkent Washington DC ve 17 eyalet tarafından dava açıldı.

ABD’de Başkan Donald Trump yönetimi geçtiğimiz günlerde, corona virüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitim yerine online eğitime geçen üniversitelerde okuyan yabancı öğrencilere yüz yüze eğitim veren okullara geçmesi ya da ülkeyi terk etmesi gerektiği yönünde karar almıştı. Trump yönetimi yabancı öğrencilere vize verilmeyeceğini duyurmuştu. Yabancı öğrenci kararı ülkede büyük tepkilere neden olurken, kararın iptali için başkent Washington DC ve 17 eyalet tarafından dava açıldı. Öte yandan, ABD’de eğitim veren dünyaca ünlü Harvard ve MIT gibi üniversitelerin de içinde bulunduğu yaklaşık 40 yüksek öğretim kurumu kararın iptali için dava açmıştı.
ABD’de Donald Trump yönetiminin yabancı öğrenci kararının iptali için başkent Washington DC ve 17 eyalet tarafından dava açıldı.

ABD’de Başkan Donald Trump yönetimi geçtiğimiz günlerde, corona virüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitim yerine online eğitime geçen üniversitelerde okuyan yabancı öğrencilere yüz yüze eğitim veren okullara geçmesi ya da ülkeyi terk etmesi gerektiği yönünde karar almıştı.

Trump yönetimi yabancı öğrencilere vize verilmeyeceğini duyurmuştu.

Yabancı öğrenci kararı ülkede büyük tepkilere neden olurken, kararın iptali için başkent Washington DC ve 17 eyalet tarafından dava açıldı.

Öte yandan, ABD’de eğitim veren dünyaca ünlü Harvard ve MIT gibi üniversitelerin de içinde bulunduğu yaklaşık 40 yüksek öğretim kurumu kararın iptali için dava açmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.