Polislere saldırı: 4 polis yaralandı

13.07.2020 - 09:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2229+ kez okundu.
 

Polislere saldırı: 4 polis yaralandı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünü sona erdirmek isteyen polis memurları, düğüncüler tarafından saldırıya uğradı.

Afyonkarahisar'ın Kanlıca Mahallesi 270'nci Sokak'ta yapılan bir düğünü, polis memurları koronavirüs tedbirleri kapsamında sonra erdirmek istedi. Düğün sahibi ve müzisyenlere gerekli bilgilendirmeyi yapan polisler, düğünde alkol alan bir grubun önce sözlü, ardından da hem fiziki hem de sandalyeli saldırısına uğradı. Saldırıda, 4 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.   SALDIRAN 5 KİŞİ VE DÜĞÜN SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI Düğünün yapıldığı sokakta geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, polis memurlarına saldıran 5 kişi ile düğün sahibini gözaltına aldı. Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı polis memurlarının, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünü sona erdirmek isteyen polis memurları, düğüncüler tarafından saldırıya uğradı.

Afyonkarahisar'ın Kanlıca Mahallesi 270'nci Sokak'ta yapılan bir düğünü, polis memurları koronavirüs tedbirleri kapsamında sonra erdirmek istedi.

Düğün sahibi ve müzisyenlere gerekli bilgilendirmeyi yapan polisler, düğünde alkol alan bir grubun önce sözlü, ardından da hem fiziki hem de sandalyeli saldırısına uğradı.

Saldırıda, 4 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

 

SALDIRAN 5 KİŞİ VE DÜĞÜN SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI
Düğünün yapıldığı sokakta geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, polis memurlarına saldıran 5 kişi ile düğün sahibini gözaltına aldı.

Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı polis memurlarının, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.