Her gördüğün başı kapalıyı müslüman sanma içinde ne Emma.'ler ne Isabella.'ler var

11.07.2020 - 12:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 985+ kez okundu.
 

Her gördüğün başı kapalıyı müslüman sanma içinde ne Emma.'ler ne Isabella.'ler var

HDP'li Hüda Kaya, Ayasofya'nın kilise olmasını istediği konuşmayı Twitter hesabından yeniden paylaştı.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Halk TV canlı yayınına konuk olarak Ayasofya'ya dair tepki çeken açıklamalar yapmıştı. "AYASOFYA GİBİ İŞGAL ALTINDA OLAN YÜZLERCE KİLİSE VAR" HDP'li Kaya, “Yok efendim kılıç hakkıymış. Böyle bir hukuk yok. Bunlar tamamen Kur'an’dan sonra peygamberden sonra ortaya konulmuştur. Ayasofya hiçbir şekilde bugün bir iktidarın ya da herhangi bir iktidarın açarız kaparız kafasıyla karar alıp yaptırım uygulayabileceği bir alan değildir. Ayasofya gibi işgal altında olan yüzlerce kilise var. Adına cami demekle olmuyor. Orası hangi inanç erbabınca kurulduysa o inanç erbabının olması gereken bir yerdir. " ifadelerini kullanmıştı. Bu konuşmanın üzerinden günler geçti ve Ayasofya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ibadete açıldı. HDP'li Kaya ise sözlerinin arkasında olduğunu göstermek için yaptığı konuşmayı yeniden Twitter hesabından RT etti. Demekki her kafası mezheplerince kapatılanların geneli İslama Türkiyeye değil, Lenine, Maoya veya batıya hizmet ediyor. Kısaca ne kadar bizden gibi gözükse de bizden olmayan hatta biz Türklere ve İslama düşmanlarla aynı havayı soluyor ceplerine harclıkları biz koyuyoruz. Anayasa mahkemeleri ve savcılarımız kime hizmet ediyor bu hainleri nasıl görmüyor şaşırmamak elde degil  
HDP'li Hüda Kaya, Ayasofya'nın kilise olmasını istediği konuşmayı Twitter hesabından yeniden paylaştı.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Halk TV canlı yayınına konuk olarak Ayasofya'ya dair tepki çeken açıklamalar yapmıştı.

"AYASOFYA GİBİ İŞGAL ALTINDA OLAN YÜZLERCE KİLİSE VAR"
HDP'li Kaya, “Yok efendim kılıç hakkıymış. Böyle bir hukuk yok. Bunlar tamamen Kur'an’dan sonra peygamberden sonra ortaya konulmuştur. Ayasofya hiçbir şekilde bugün bir iktidarın ya da herhangi bir iktidarın açarız kaparız kafasıyla karar alıp yaptırım uygulayabileceği bir alan değildir. Ayasofya gibi işgal altında olan yüzlerce kilise var. Adına cami demekle olmuyor. Orası hangi inanç erbabınca kurulduysa o inanç erbabının olması gereken bir yerdir. " ifadelerini kullanmıştı.

Bu konuşmanın üzerinden günler geçti ve Ayasofya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ibadete açıldı.

HDP'li Kaya ise sözlerinin arkasında olduğunu göstermek için yaptığı konuşmayı yeniden Twitter hesabından RT etti. Demekki her kafası mezheplerince kapatılanların geneli İslama Türkiyeye değil, Lenine, Maoya veya batıya hizmet ediyor. Kısaca ne kadar bizden gibi gözükse de bizden olmayan hatta biz Türklere ve İslama düşmanlarla aynı havayı soluyor ceplerine harclıkları biz koyuyoruz.

Anayasa mahkemeleri ve savcılarımız kime hizmet ediyor bu hainleri nasıl görmüyor şaşırmamak elde degil

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.