Libya'da 2 Askeri Üs kuruyoruz

GÜNDEM 17.06.2020 - 17:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1375+ kez okundu.
 

Libya'da 2 Askeri Üs kuruyoruz

Türkiye, Libya'ya kritik bir ziyaret gerçekleştirdi. Ülkede iki yeni askeri üs kurulması kararlaştırıldı.

Türkiye'den Libya'ya üst düzey bir ziyaret gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Libya'ya giden isimler oldu. Heyet, Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac ile başkent Trablus'ta bir araya geldi.   LİBYA'DA İKİ ASKERİ ÜS KURULACAK Türkiye destekli UMH'ye bağlı birliklerin, darbeci Hafter milislerine karşı ilerleyişi sürerken, Libya'da iki yeni askeri üs kurulması kararlaştırıldı. Türk heyetin, UMH ile gerçekleştirdiği görüşmelerde bu konu üzerinde de değerlendirmeler yaptığı bildirildi. Özellikle Ankara'nın Libya'daki varlığından rahatsız olanlar, kurulacak üsler nedeniyle oldukça endişeli...
Türkiye, Libya'ya kritik bir ziyaret gerçekleştirdi. Ülkede iki yeni askeri üs kurulması kararlaştırıldı.

Türkiye'den Libya'ya üst düzey bir ziyaret gerçekleşti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Libya'ya giden isimler oldu.

Heyet, Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac ile başkent Trablus'ta bir araya geldi.

 

LİBYA'DA İKİ ASKERİ ÜS KURULACAK
Türkiye destekli UMH'ye bağlı birliklerin, darbeci Hafter milislerine karşı ilerleyişi sürerken, Libya'da iki yeni askeri üs kurulması kararlaştırıldı. Türk heyetin, UMH ile gerçekleştirdiği görüşmelerde bu konu üzerinde de değerlendirmeler yaptığı bildirildi.

Özellikle Ankara'nın Libya'daki varlığından rahatsız olanlar, kurulacak üsler nedeniyle oldukça endişeli...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.