Recep Tayyip Erdoğan böyle bir hainlik yaparmı?

GÜNDEM 16.06.2020 - 12:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2073+ kez okundu.
 

Recep Tayyip Erdoğan böyle bir hainlik yaparmı?

PKK/HDP’nin başlatmak istediği yürüyüşün korona tedbirleri kapsamında engellenmesi üzerine CHP, yürüyüşe izin verilmesi gerektiğini duyurdu.

CHP'nin haftanın ilk gününde yaptığı Merkez Yürütme Kurulu toplantısının gündeminde, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı olan HDP'nin, Edirne ve Hakkari'den Ankara'ya doğru gerçekleştirmek istediği yürüyüşe yapılan müdahale vardı. Korona tedbirleri kapsamında valiliklerden yapılan açıklamada; salgınının, gerçekleşebilecek her türlü toplu eylem ve etkinliklerde vatandaşlara bulaşma riskinin bulunduğu vurgulanarak, eylem ve etkinlikler yasaklanmıştı. HDP'li vekiller ise bu yasaklara rağmen polisle çatışarak, yürüyüş eylemini gerçekleştirmek istiyor.   CHP'DEN HDP'YE DESTEK GELDİ Parti Sözcüsü Faik Öztrak, HDP'nin yürüyüşünün engellenmesine karşılık, "Buna gerçekten kimsenin hakkı yok. O nedenle iktidarın bu demokratik protestoların önünde engel olmaması gerekir." dedi. . HDP, ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NE DESTEK VERMİŞTİ 2017 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlayan, çeşitli isimlerin ve grupların katılımıyla gerçekleşen Adalet Yürüyüşü'ne o dönem HDP'den destek gelmişti.  HDP'li vekiller, Kılıçdaroğlu ile kol kola yürümüştü.
PKK/HDP’nin başlatmak istediği yürüyüşün korona tedbirleri kapsamında engellenmesi üzerine CHP, yürüyüşe izin verilmesi gerektiğini duyurdu.

CHP'nin haftanın ilk gününde yaptığı Merkez Yürütme Kurulu toplantısının gündeminde, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı olan HDP'nin, Edirne ve Hakkari'den Ankara'ya doğru gerçekleştirmek istediği yürüyüşe yapılan müdahale vardı.

Korona tedbirleri kapsamında valiliklerden yapılan açıklamada; salgınının, gerçekleşebilecek her türlü toplu eylem ve etkinliklerde vatandaşlara bulaşma riskinin bulunduğu vurgulanarak, eylem ve etkinlikler yasaklanmıştı.

HDP'li vekiller ise bu yasaklara rağmen polisle çatışarak, yürüyüş eylemini gerçekleştirmek istiyor.

 

CHP'DEN HDP'YE DESTEK GELDİ
Parti Sözcüsü Faik Öztrak, HDP'nin yürüyüşünün engellenmesine karşılık, "Buna gerçekten kimsenin hakkı yok. O nedenle iktidarın bu demokratik protestoların önünde engel olmaması gerekir." dedi.

.

HDP, ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NE DESTEK VERMİŞTİ
2017 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlayan, çeşitli isimlerin ve grupların katılımıyla gerçekleşen Adalet Yürüyüşü'ne o dönem HDP'den destek gelmişti.  HDP'li vekiller, Kılıçdaroğlu ile kol kola yürümüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.