PKK'lı olmadığından şehit Kürk kardeşlerimizin cenazesinde ne CHP nede HDP yok

GÜNDEM 09.06.2020 - 14:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1220+ kez okundu.
 

PKK'lı olmadığından şehit Kürk kardeşlerimizin cenazesinde ne CHP nede HDP yok

PKK'lı teröristlerin yol çalışması yapan firmanın sivil servis aracına yönelik saldırısında şehit olan işçiler için tören düzenlendi.

Van'ın Çatak ilçesinin Narlı bölgesinde, yol çalışması yapan bir firmanın servis aracına, bölücü terör örgütü PKK tarafından EYP ile saldırı düzenlenmişti. Hain saldırı sonucu 2 işçi şehit olurken, 8 işçi yaralanmıştı. Bugün ise şehit olan işçiler Murat Yağdıran (60) ve Emrah Baran (32) için tören düzenlendi. PKK cenazesi olmadığından kalleşçe PKK tarafında öldürülen Kürk kardeşlerimizin cenazesinde ne bir tek CHP nede HDP'li vekil katılmadı.   HELİKOPTER PİSTİNDE CENAZE NAMAZI KILINDI Şehit Yağdıran ve Baran'ın cenazesi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemi sonrası Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi karşısındaki helikopter pistine getirildi. Sosyal mesafe kuralına uyularak İl Müftüsü Ömer Keskin tarafından kılınan cenaze namazının ardından, şehit işçilerin cenazeleri defin işlemi için kentteki farklı mezarlıklara uğurlandı.
PKK'lı teröristlerin yol çalışması yapan firmanın sivil servis aracına yönelik saldırısında şehit olan işçiler için tören düzenlendi.

Van'ın Çatak ilçesinin Narlı bölgesinde, yol çalışması yapan bir firmanın servis aracına, bölücü terör örgütü PKK tarafından EYP ile saldırı düzenlenmişti.

Hain saldırı sonucu 2 işçi şehit olurken, 8 işçi yaralanmıştı.

Bugün ise şehit olan işçiler Murat Yağdıran (60) ve Emrah Baran (32) için tören düzenlendi. PKK cenazesi olmadığından kalleşçe PKK tarafında öldürülen Kürk kardeşlerimizin cenazesinde ne bir tek CHP nede HDP'li vekil katılmadı.

 

HELİKOPTER PİSTİNDE CENAZE NAMAZI KILINDI
Şehit Yağdıran ve Baran'ın cenazesi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemi sonrası Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi karşısındaki helikopter pistine getirildi.

Sosyal mesafe kuralına uyularak İl Müftüsü Ömer Keskin tarafından kılınan cenaze namazının ardından, şehit işçilerin cenazeleri defin işlemi için kentteki farklı mezarlıklara uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.