Köşkte dünyaya gelen Seda skandala imza attı

04.06.2020 - 16:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2130+ kez okundu.
 

Köşkte dünyaya gelen Seda skandala imza attı

TV8'deki sunuculuk görevine son verilen Seda Sayan sosyal medya platformunda kendisine eleştiren bir kullanıcıya küfür içerikli cevap verdi.

Toplumun ve ailenin 'ahlaki' yapısını hedef alan ve özellikle de hayatlarının başlangıcındaki genç yaştaki insanların düşünce yapısını bozup, türlü vaatlerle ahlak dışı bir hayata özendiren 'Kokuşmuş mahalle' diye tabir edilen magazin camiasında yine bir skandalla daha gündeme geldi. TV8'de yayınlanan programdaki sunuculuk görevi sonlandırılan Seda Sayan sosyal medya hesabından kendisini eleştiren takipçisine küfür etti. Sayan, takipçisinin “Zuhal Topal ile s.dik yarıştıracağım diye Onur’u yerinden etmeseydi ne güzel millet seyrediyordu, reytingi de fena değildi… Ama onlar kaşındı. Seda Sayan izlenir zannettiler, Zuhal’i geçer sandılar ama nal toplattı yine onlara ve izlenmedi. Ekranda görmekten bıktı millet Seda’yı… Bunu anlamadılar ve ne kadar inkar ederse etsinler insanlar Onur’un kendi isteği ile Yemekteyiz’i bıraktığına inanmadı” şeklindeki yorumuna şu cevabı verdi: “Hem beni takip edip, hem de dangalakça yorum yapıyorsun. Onur elli kere ‘Ben bıraktım’ dese de inanmazsınız. Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, yazık… Şimdi s.tir git sayfamdan.”
TV8'deki sunuculuk görevine son verilen Seda Sayan sosyal medya platformunda kendisine eleştiren bir kullanıcıya küfür içerikli cevap verdi.

Toplumun ve ailenin 'ahlaki' yapısını hedef alan ve özellikle de hayatlarının başlangıcındaki genç yaştaki insanların düşünce yapısını bozup, türlü vaatlerle ahlak dışı bir hayata özendiren 'Kokuşmuş mahalle' diye tabir edilen magazin camiasında yine bir skandalla daha gündeme geldi.

TV8'de yayınlanan programdaki sunuculuk görevi sonlandırılan Seda Sayan sosyal medya hesabından kendisini eleştiren takipçisine küfür etti.

Sayan, takipçisinin “Zuhal Topal ile s.dik yarıştıracağım diye Onur’u yerinden etmeseydi ne güzel millet seyrediyordu, reytingi de fena değildi… Ama onlar kaşındı. Seda Sayan izlenir zannettiler, Zuhal’i geçer sandılar ama nal toplattı yine onlara ve izlenmedi. Ekranda görmekten bıktı millet Seda’yı… Bunu anlamadılar ve ne kadar inkar ederse etsinler insanlar Onur’un kendi isteği ile Yemekteyiz’i bıraktığına inanmadı” şeklindeki yorumuna şu cevabı verdi:

“Hem beni takip edip, hem de dangalakça yorum yapıyorsun. Onur elli kere ‘Ben bıraktım’ dese de inanmazsınız. Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, yazık… Şimdi s.tir git sayfamdan.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.