İmamoğlu’dan Muhtarlara rüşvet gibi Akıllı Telefon Hediyesi

16.05.2020 - 13:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2231+ kez okundu.
 

İmamoğlu’dan Muhtarlara rüşvet gibi Akıllı Telefon Hediyesi

Coronavirüs salgını sebebiyle ekonominin olumsuz akıbetine aldırmayan Ekrem İmamoğlu'dan skandal bir hareket daha geldi.

İmamoğlu’dan Muhtarlara Akıllı Telefon Hediyesi  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, coronavirüsle mücadele edilen bu dönemde gelirlerinin fazlasıyla düştüğünü belirterek "Hizmetlerimizi aksatmadan, büyük bir tasarruf seferberliği başlattık" diye konuşmuştu.   İmamoğlu'nun bu sözlerinin ardından hangi alanlarda tasarruf uygulamaları yapılacağı merak konusuydu. Ancak İBB'nin attığı son adım bu sözlerin altının boş olduğunu gösterdi.  
Coronavirüs salgını sebebiyle ekonominin olumsuz akıbetine aldırmayan Ekrem İmamoğlu'dan skandal bir hareket daha geldi.

İmamoğlu’dan Muhtarlara Akıllı Telefon Hediyesi 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, coronavirüsle mücadele edilen bu dönemde gelirlerinin fazlasıyla düştüğünü belirterek "Hizmetlerimizi aksatmadan, büyük bir tasarruf seferberliği başlattık" diye konuşmuştu.
 


İmamoğlu'nun bu sözlerinin ardından hangi alanlarda tasarruf uygulamaları yapılacağı merak konusuydu. Ancak İBB'nin attığı son adım bu sözlerin altının boş olduğunu gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.