Yaptığı yalakalığı yemediler yeniden AK Partiye saldırıya geçti

12.05.2020 - 17:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1190+ kez okundu.
 

Yaptığı yalakalığı yemediler yeniden AK Partiye saldırıya geçti

Sosyal medya hesaplarından zaman zaman AK Parti'ye sevecen açıklamalar yapan Cem Uzan, bu kez AK Parti hükümetini hedef aldı.

Hortumculuktan yargılanırken Fransa'ya kaçan Cem Uzan, twitter hesabından AK Parti hükümetini hedef aldı.     Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye sevecenlik yapan Uzan, döviz rezervlerinin tükendiğini iddia ederek "Ekonomiyi batırıp vatanın tüm dövizini bitirenler mi kurtaracak ekonomiyi?" ifadelerinde bulundu.     Cem Uzan sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:     "Türkiye'nin tüm döviz rezervlerini tükettiler. Türkiye'nin borçlarını ödeyemez hale getirdiler. Basit bir soru. Ekonomiyi batırıp vatanın tüm dövizini bitirenler mi kurtaracak ekonomiyi?"     Ayrıca Cem Uzan "İsraf ile Türkiye'yi batırdınız. Ey Beyler. Kaç milyon işsiz var? Döviz rezervleriniz nerede kaldı?" ifadelerini kullandı.     Son paylaşımında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi şu ifadelerle hedef aldı: Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye birçok defa şirinlik yapan Uzan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı AK Parti ile karşı karşıya gelmesini fırsat bilerek hedef almış ve      Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye birçok defa şirinlik yapan Uzan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı AK Parti ile karşı karşıya gelmesini fırsat bilerek hedef almış ve "Yargılanacaksınız" demişti.  
Sosyal medya hesaplarından zaman zaman AK Parti'ye sevecen açıklamalar yapan Cem Uzan, bu kez AK Parti hükümetini hedef aldı.

Hortumculuktan yargılanırken Fransa'ya kaçan Cem Uzan, twitter hesabından AK Parti hükümetini hedef aldı.

   
Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye sevecenlik yapan Uzan, döviz rezervlerinin tükendiğini iddia ederek "Ekonomiyi batırıp vatanın tüm dövizini bitirenler mi kurtaracak ekonomiyi?" ifadelerinde bulundu.

   
Cem Uzan sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

   
"Türkiye'nin tüm döviz rezervlerini tükettiler. Türkiye'nin borçlarını ödeyemez hale getirdiler. Basit bir soru. Ekonomiyi batırıp vatanın tüm dövizini bitirenler mi kurtaracak ekonomiyi?"

   
Ayrıca Cem Uzan "İsraf ile Türkiye'yi batırdınız. Ey Beyler. Kaç milyon işsiz var? Döviz rezervleriniz nerede kaldı?" ifadelerini kullandı.

   
Son paylaşımında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi şu ifadelerle hedef aldı:

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye birçok defa şirinlik yapan Uzan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı AK Parti ile karşı karşıya gelmesini fırsat bilerek hedef almış ve 

   
Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye birçok defa şirinlik yapan Uzan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı AK Parti ile karşı karşıya gelmesini fırsat bilerek hedef almış ve "Yargılanacaksınız" demişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.