Katil babanın cesedi bulundu

12.05.2020 - 13:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1773+ kez okundu.
 

Katil babanın cesedi bulundu

Denizli’de boşanma davasında aleyhine tanıklık yapan oğlunu öldürüp kayıplara karışan Ünal Yılmaz’ın cinayetten sonra kendi canına kıydığı anlaşıldı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde boşanma davasında kendi aleyhine tanıklık yaptığı için 21 yaşındaki oğlunu öldüren babanın intihar ettiği ortaya çıktı.   TAHLİYE EDİLDİ Babanın cesedi oğlunu katlettiği yerin yaklaşık 1 kilometre yakınında kafasına tek el ateş edilmiş halde çiftçiler tarafından bulundu. Olay, önceki gün Çivril- Dinar yolu Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ünal Yılmaz boşanma aşamasında olduğu eşi Selma Yılmaz'ı bıçakladı. Kadın olaydan yaralı olarak kurtulurken, tutuklanan Ünal Yılmaz girdiği cezaevinden bir süre önce tahliye edildi.   İŞYERİNDEN ÇIKARDI Önceki gün oğlu Şahin Yılmaz'ın çalıştığı kum ocağına gelen Ünal Yılmaz, oğlunu konuşma bahanesiyle dışarıya çıkardı. Oğlu ile tartışarak iş yeri yakınındaki bir bahçeye kadar giden baba burada başına bir el ateş ederek oğlunu öldürdü.   ÇİFTÇİLER BULDU Yol kenarına yığılan Şahin Yılmaz'ı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler gencin öldüğünü belirledi. Olayın ardından kaçan evlat katili babayı yakalamak için başlatılan soruşturma devam ederken, cinayetin işlendiği yerin yaklaşık 1 kilometre yakınındaki tarlada çalışmaya giden çiftçiler arazide hareketsiz yatan bir şahıs olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis şahsın öldüğünü belirlerken, incelemelerde şahsın önceki gün oğlunu öldüren Ünal Yılmaz, olduğu tespit edildi. Cesedin 2 günlük olduğu öğrenildi.
Denizli’de boşanma davasında aleyhine tanıklık yapan oğlunu öldürüp kayıplara karışan Ünal Yılmaz’ın cinayetten sonra kendi canına kıydığı anlaşıldı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde boşanma davasında kendi aleyhine tanıklık yaptığı için 21 yaşındaki oğlunu öldüren babanın intihar ettiği ortaya çıktı.

 

TAHLİYE EDİLDİ
Babanın cesedi oğlunu katlettiği yerin yaklaşık 1 kilometre yakınında kafasına tek el ateş edilmiş halde çiftçiler tarafından bulundu. Olay, önceki gün Çivril- Dinar yolu Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ünal Yılmaz boşanma aşamasında olduğu eşi Selma Yılmaz'ı bıçakladı. Kadın olaydan yaralı olarak kurtulurken, tutuklanan Ünal Yılmaz girdiği cezaevinden bir süre önce tahliye edildi.

 

İŞYERİNDEN ÇIKARDI
Önceki gün oğlu Şahin Yılmaz'ın çalıştığı kum ocağına gelen Ünal Yılmaz, oğlunu konuşma bahanesiyle dışarıya çıkardı. Oğlu ile tartışarak iş yeri yakınındaki bir bahçeye kadar giden baba burada başına bir el ateş ederek oğlunu öldürdü.

 

ÇİFTÇİLER BULDU
Yol kenarına yığılan Şahin Yılmaz'ı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler gencin öldüğünü belirledi. Olayın ardından kaçan evlat katili babayı yakalamak için başlatılan soruşturma devam ederken, cinayetin işlendiği yerin yaklaşık 1 kilometre yakınındaki tarlada çalışmaya giden çiftçiler arazide hareketsiz yatan bir şahıs olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis şahsın öldüğünü belirlerken, incelemelerde şahsın önceki gün oğlunu öldüren Ünal Yılmaz, olduğu tespit edildi. Cesedin 2 günlük olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.