Güney Kıbrıs'ta Rum askeri G-3 ile dehşet saçtı

08.05.2020 - 00:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 977+ kez okundu.
 

Güney Kıbrıs'ta Rum askeri G-3 ile dehşet saçtı

Kıbrıs Rum Kesimi'nin Klavdia köyünde bir asker, tartıştığı hamile kardeşini doğum gününde G-3 tüfeği ile vurarak öldürdü.

Güney Kıbrıs'ta Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO)'da seferi askeri23 yaşındaki İlias Harpas, hamile kız kardeşi Maria ile tartışma yaşadı. Yerel medya, Maria'nın nişanlısı Ksenios Kiriaku ile buluştuğunu ve evlenme teklifi beklediğini bildiriyor. Erkek kardeş İlias Harpas, kız kardeşi Maria ile buluşmanın ardından tartışmaya girişti. Tartışma büyüyünce İlias, RMMO'dan kendisine verilen G-3 tüfeği ile Maria'ya ateş açtı. Annesinin gözleri önünde kız kardeşini öldüren asker, polise, "Silahı temizlerken ateş aldı" savunması yaptı. Marianın ölüm haberini alan nişanlısı Ksenios Kiriaku ise, orduyu suçlayarak Maria'nın RMMO'nun sorumsuzluğu nedeniyle öldüğünü söyledi: "Milli Muhafız Ordusu gelsin bana bunları izah etsin. Neden? Bana cevap verin. Karımı kaybettim. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ben de mi öleyim? Bunu istiyorlarsa, öyle olsun. Ordu ile konuşmak istiyorum. Böyle olmaz."
Kıbrıs Rum Kesimi'nin Klavdia köyünde bir asker, tartıştığı hamile kardeşini doğum gününde G-3 tüfeği ile vurarak öldürdü.

Güney Kıbrıs'ta Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO)'da seferi askeri23 yaşındaki İlias Harpas, hamile kız kardeşi Maria ile tartışma yaşadı.

Yerel medya, Maria'nın nişanlısı Ksenios Kiriaku ile buluştuğunu ve evlenme teklifi beklediğini bildiriyor.


Erkek kardeş İlias Harpas, kız kardeşi Maria ile buluşmanın ardından tartışmaya girişti. Tartışma büyüyünce İlias, RMMO'dan kendisine verilen G-3 tüfeği ile Maria'ya ateş açtı.

Annesinin gözleri önünde kız kardeşini öldüren asker, polise, "Silahı temizlerken ateş aldı" savunması yaptı.


Marianın ölüm haberini alan nişanlısı Ksenios Kiriaku ise, orduyu suçlayarak Maria'nın RMMO'nun sorumsuzluğu nedeniyle öldüğünü söyledi:

"Milli Muhafız Ordusu gelsin bana bunları izah etsin. Neden? Bana cevap verin. Karımı kaybettim. Şimdi ne yapayım söyleyin. Ben de mi öleyim? Bunu istiyorlarsa, öyle olsun. Ordu ile konuşmak istiyorum. Böyle olmaz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.