Çuval içinde insan kemikleri bulundu

GÜNDEM 20.04.2020 - 14:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1116+ kez okundu.
 

Çuval içinde insan kemikleri bulundu

Dün akşam İstanbul'un Avcılar ilçesinde boş arazide hayvan otlatan bir vatandaş tarafından çuval içerisinde çok sayıda insan kemiği bulundu.

İstanbul Avcılar'da boş arazide çuval içerisinde insan kemikleri bulundu. Alınan bilgiye göre, dün akşam Firuzköy Mezarlığı altındaki boş arazide hayvan otlatan bir vatandaş, çuval içerisinde çok sayıda insan kemiği buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, incelemelerin ardından kemikleri, Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.   'Bir kişi kemikleri toplayıp çuvala koymuş olabilir' Kemiklerin, yağmurun mezarları aşındırmasıyla ortaya çıkmış olabileceği ve sürüklenen kemiklerin bir kişi tarafından toplanarak çuvala konulduğu değerlendiriliyor. Konuyala ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü, kesin sonucun ise otopsi raporuyla ortaya çıkacağı bildirildi.
Dün akşam İstanbul'un Avcılar ilçesinde boş arazide hayvan otlatan bir vatandaş tarafından çuval içerisinde çok sayıda insan kemiği bulundu.

İstanbul Avcılar'da boş arazide çuval içerisinde insan kemikleri bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün akşam Firuzköy Mezarlığı altındaki boş arazide hayvan otlatan bir vatandaş, çuval içerisinde çok sayıda insan kemiği buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, incelemelerin ardından kemikleri, Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

 

'Bir kişi kemikleri toplayıp çuvala koymuş olabilir'

Kemiklerin, yağmurun mezarları aşındırmasıyla ortaya çıkmış olabileceği ve sürüklenen kemiklerin bir kişi tarafından toplanarak çuvala konulduğu değerlendiriliyor.

Konuyala ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü, kesin sonucun ise otopsi raporuyla ortaya çıkacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.