Sokağa ceza yemek için çıktım

GÜNDEM 19.04.2020 - 13:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2378+ kez okundu.
 

Sokağa ceza yemek için çıktım

Adana’da sokağa çıkma kısıtlamasına gidilmesi kapsamında kontrolleri sürdüren polis ekipleri 19 yaşındaki gence ceza yazdı. 789 lira idari para cezası kesilen gencin "Sokağa ceza yemek için çıktım" deyip gülmesi ise şoke etti.

Adana'da sokağa çıkan bir kişiye polis 789 lira idari para cezası kesti. Gencin "Sokağa ceza yemek için çıktım." demesi dikkat çekti. Adana Emniyet Müdürlüğü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasına gidilmesi üzerine birçok yerde uygulama noktası oluşturdu.   “Ceza yemek için çıktım” deyip güldü gitti Emirhan D. (19) isimli bir kişi, polisin Alparslan Türkeş Bulvarında kurduğu uygulama noktasından yaya olarak geçmek istedi. Hafta içinde de sokağa çıkması kısıtlı olan gence polis 789 lira idari para cezası yazdı. Emirhan D.'nin, sokağa ceza yemek için çıktığını söyleyip gülmesi dikkat çekti. Polis makbuzu da eline vererek eve gitmesi konusunda genci uyardı. Emirhan D.'nin ceza yemesine rağmen gülmesi herkesi hayrete düşürdü.
Adana’da sokağa çıkma kısıtlamasına gidilmesi kapsamında kontrolleri sürdüren polis ekipleri 19 yaşındaki gence ceza yazdı. 789 lira idari para cezası kesilen gencin "Sokağa ceza yemek için çıktım" deyip gülmesi ise şoke etti.

Adana'da sokağa çıkan bir kişiye polis 789 lira idari para cezası kesti. Gencin "Sokağa ceza yemek için çıktım." demesi dikkat çekti.

Adana Emniyet Müdürlüğü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasına gidilmesi üzerine birçok yerde uygulama noktası oluşturdu.

 

“Ceza yemek için çıktım” deyip güldü gitti

Emirhan D. (19) isimli bir kişi, polisin Alparslan Türkeş Bulvarında kurduğu uygulama noktasından yaya olarak geçmek istedi. Hafta içinde de sokağa çıkması kısıtlı olan gence polis 789 lira idari para cezası yazdı. Emirhan D.'nin, sokağa ceza yemek için çıktığını söyleyip gülmesi dikkat çekti. Polis makbuzu da eline vererek eve gitmesi konusunda genci uyardı.

Emirhan D.'nin ceza yemesine rağmen gülmesi herkesi hayrete düşürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.