CHP&HDP'yi üzecek harika bir haber

17.04.2020 - 16:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1679+ kez okundu.
 

CHP&HDP'yi üzecek harika bir haber

Kandil bölgesinde tespit edilen 18 terörist, hava harekatı sonucu etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleşen başarılı operasyonlara, bir yenisi daha eklendi... Irak'ın Kandil bölgesine hava harekatı düzenlendi.   18 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyi Kandil bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 18 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek." ifadelerine yer verildi.
Kandil bölgesinde tespit edilen 18 terörist, hava harekatı sonucu etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleşen başarılı operasyonlara, bir yenisi daha eklendi...

Irak'ın Kandil bölgesine hava harekatı düzenlendi.

 

18 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ
Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyi Kandil bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 18 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.