İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan açıklama

06.04.2020 - 19:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2212+ kez okundu.
 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan açıklama

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından iyi durumda olduğunu açıkladı.

Çin'den tüm dünyaya hızla yayılan ölümcül koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından iyi durumda olduğunu açıkladı. Johnson "Koronavirüs semptomları yaşadığım için bazı rutin testleri yaptırmaya hastaneye gittim. İyi durumdayım ve ekibimle temas halindeyim, bu virüsle savaşmak ve herkesi güvende tutmak için birlikte çalışıyoruz" açıklamasını yaptı. Johnson aynı zamanda tüm Ulusal Sağlık Servisi (NHS) çalışanlarına teşekkür etti ve herkesi evde kalması için yeniden uyardı.   Hastanede kalmaya devam edecek Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaptıktan 10 gün sonra hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın bir süre daha gözlem altında kalacağı ve bu sırada görevine devam edeceği bildirildi.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından iyi durumda olduğunu açıkladı.

Çin'den tüm dünyaya hızla yayılan ölümcül koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından iyi durumda olduğunu açıkladı.

Johnson "Koronavirüs semptomları yaşadığım için bazı rutin testleri yaptırmaya hastaneye gittim. İyi durumdayım ve ekibimle temas halindeyim, bu virüsle savaşmak ve herkesi güvende tutmak için birlikte çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Johnson aynı zamanda tüm Ulusal Sağlık Servisi (NHS) çalışanlarına teşekkür etti ve herkesi evde kalması için yeniden uyardı.

 

Hastanede kalmaya devam edecek

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaptıktan 10 gün sonra hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın bir süre daha gözlem altında kalacağı ve bu sırada görevine devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.