Batmanda Mahkumlar cezaevini yaktı

GÜNDEM 05.04.2020 - 14:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 965+ kez okundu.
 

Batmanda Mahkumlar cezaevini yaktı

Batman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde çıkan yangın nedeniyle koğuşlar tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Batman M Tipi Kapalı Cezaevi’nde yangın çıktı. Mahkumlar tarafından çıkarıldığı iddia edilen yangın sonrası, polis ekipleri cezaevi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.   MAHKUMLAR TAHLİYE EDİLDİ, YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olayı duyan mahkum yakınları olay yerine gelirken, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Olayın kontrol altına alındığı ve koğuşların tahliye edildiği öğrenildi. Cezaevindeki yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Batman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde çıkan yangın nedeniyle koğuşlar tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Batman M Tipi Kapalı Cezaevi’nde yangın çıktı. Mahkumlar tarafından çıkarıldığı iddia edilen yangın sonrası, polis ekipleri cezaevi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

MAHKUMLAR TAHLİYE EDİLDİ, YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olayı duyan mahkum yakınları olay yerine gelirken, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Olayın kontrol altına alındığı ve koğuşların tahliye edildiği öğrenildi. Cezaevindeki yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.