İzmir de taksilere tek, çift Plaka kısıtlaması getirildi

GÜNDEM 29.03.2020 - 21:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1325+ kez okundu.
 

İzmir de taksilere tek, çift Plaka kısıtlaması getirildi

İstanbul, İzmir ve Ankara'da plakaların sonuna göre; bir gün tek rakamla bitenler bir gün çift rakamlar bitenler trafiğe çıkacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İstanbul, İzmir ve Ankara'da ticari taksilerde plakaya göre kısıtlamaya gidilecek. İçişleri Bakanlığı genelgesiyle, bu gece saat 00.01'den itibaren İstanbul, Ankara, İzmir'de ticari taksilerin trafiğe çıkışları sınırlandırılacak. PLAKANIN SON RAKAMINA GÖRE... Buna göre, yarın saat 24.00’e kadar plakasının son rakamı “tek” olan ticari taksiler trafiğe çıkabilecek. Belirtilen saatten sonra plakasının son rakamı çift olan ticari taksiler trafiğe çıkabilecek. Belirlenen bu sistem takip eden günler için ardışık olarak devam edecek.   AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINA  (üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
İstanbul, İzmir ve Ankara'da plakaların sonuna göre; bir gün tek rakamla bitenler bir gün çift rakamlar bitenler trafiğe çıkacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İstanbul, İzmir ve Ankara'da ticari taksilerde plakaya göre kısıtlamaya gidilecek.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle, bu gece saat 00.01'den itibaren İstanbul, Ankara, İzmir'de ticari taksilerin trafiğe çıkışları sınırlandırılacak.

PLAKANIN SON RAKAMINA GÖRE...
Buna göre, yarın saat 24.00’e kadar plakasının son rakamı “tek” olan ticari taksiler trafiğe çıkabilecek. Belirtilen saatten sonra plakasının son rakamı çift olan ticari taksiler trafiğe çıkabilecek. Belirlenen bu sistem takip eden günler için ardışık olarak devam edecek.

 

AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINA  (üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.