Rusya'dan flaş koronavirüs kararı!

GÜNDEM 25.03.2020 - 18:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1524+ kez okundu.
 

Rusya'dan flaş koronavirüs kararı!

Vladimir Putin, Kovid-19 salgını nedeniyle, 22 Nisan'daki anayasa referandumunun erteleneceğini, gelecek hafta vatandaşların idari izinli sayılacağını duyurdu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kovid-19 salgını nedeniyle, 22 Nisan'daki anayasa referandumunun erteleneceğini, gelecek hafta vatandaşların idari izinli sayılacağını açıkladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 22 Nisan tarihinde gerçekleşecek anayasa referandumunun erteleneceğini, gelecek hafta vatandaşların idari izinli sayılacağını duyurdu Televizyon programında ulusa seslenen Putin, "Doktorların açıklamalarına göre yeni seçim tarihine karar vereceğiz" ifadelerini kullandı. Koronavirüs salgını sebebiyle ekonominin ciddi bir baskı yaşadığını belirten Putin, işini kaybeden vatandaşlara hükümet tarafından destekte bulunulacağını açıkladı. Bu tedbirlerin virüsün yayılmasını engellemek için alındığını söyleyen Rusya Devlet Başkanı, vatandaşlar için bu süreçte en güvenli yerin evleri olduğunu vurguladı.   1 hafta boyunca ücretli izin uygulanacak Ülkede koronavirüsü ile ilgili tedbirlerin genişletildiğini söyleyen Putin, önümüzdeki tüm hafta boyunca çalışanlara ücretli izin uygulanacağını ifade etti. Ücretli tatilin koronavirüsü ile mücadelede fayda sağlayacağını söyleyen Putin, referandumun yeni tarihini de doktor ve uzmanların tavsiyelerine göre düzenleneceğini belirtti. Putin bu süreçte sağlık kuruluşlarının, eczanelerin, marketlerin, finans kuruluşlarının ve taşımacılık sektörünün yanı sıra kamu kurumlarında da çalışmaların devam edeceğini söyledi. Rusya'da iş dünyası ile ilgili kararlarını açıklayan Putin, Kobi ve büyük işletmelere devlet tarafından KDV uygulanmayacağını söyledi. Ayrıca banka ve kredi ödemeleri gelirlerinin yüzde 30'undan fazla olan kişilerin ve şirketlerin kredi ödemelerini öteleyeceklerini duyuran Putin, çalışma hayatının salgından etkilenmesinin önüne geçileceğini söyledi.
Vladimir Putin, Kovid-19 salgını nedeniyle, 22 Nisan'daki anayasa referandumunun erteleneceğini, gelecek hafta vatandaşların idari izinli sayılacağını duyurdu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kovid-19 salgını nedeniyle, 22 Nisan'daki anayasa referandumunun erteleneceğini, gelecek hafta vatandaşların idari izinli sayılacağını açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 22 Nisan tarihinde gerçekleşecek anayasa referandumunun erteleneceğini, gelecek hafta vatandaşların idari izinli sayılacağını duyurdu

Televizyon programında ulusa seslenen Putin, "Doktorların açıklamalarına göre yeni seçim tarihine karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgını sebebiyle ekonominin ciddi bir baskı yaşadığını belirten Putin, işini kaybeden vatandaşlara hükümet tarafından destekte bulunulacağını açıkladı.

Bu tedbirlerin virüsün yayılmasını engellemek için alındığını söyleyen Rusya Devlet Başkanı, vatandaşlar için bu süreçte en güvenli yerin evleri olduğunu vurguladı.

 

1 hafta boyunca ücretli izin uygulanacak

Ülkede koronavirüsü ile ilgili tedbirlerin genişletildiğini söyleyen Putin, önümüzdeki tüm hafta boyunca çalışanlara ücretli izin uygulanacağını ifade etti. Ücretli tatilin koronavirüsü ile mücadelede fayda sağlayacağını söyleyen Putin, referandumun yeni tarihini de doktor ve uzmanların tavsiyelerine göre düzenleneceğini belirtti. Putin bu süreçte sağlık kuruluşlarının, eczanelerin, marketlerin, finans kuruluşlarının ve taşımacılık sektörünün yanı sıra kamu kurumlarında da çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Rusya'da iş dünyası ile ilgili kararlarını açıklayan Putin, Kobi ve büyük işletmelere devlet tarafından KDV uygulanmayacağını söyledi. Ayrıca banka ve kredi ödemeleri gelirlerinin yüzde 30'undan fazla olan kişilerin ve şirketlerin kredi ödemelerini öteleyeceklerini duyuran Putin, çalışma hayatının salgından etkilenmesinin önüne geçileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.