Zonguldak'ta darbettiği kişiyi tabancayla vurdu

11.02.2021 - 18:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1305+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta darbettiği kişiyi tabancayla vurdu

Husumetlisini darbetmesinin ardından serbest bırakılan şahıs, bu sefer de tabancayla vurduğu kişiyi ağır yaraladı.

Saat 13.00 sıralarında Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde husumetli oldukları belirtilen Barış B. ve Ramazan Ö. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ramazan Ö., tabancayla Barış B.’yi göğsünden vurup, kaçtı. ARANIYOR Yaralanan Barış B. özel araçla bir özel hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan Ramazan Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı. TABURCU EDİLDİ Ramazan Ö.'nün, geçen yıl 20 Aralık'ta Barış B.’yi ilçeye bağlı Köseler Mahallesi'nde sopa ve baltayla saldırıp darbettiği belirtildi. Ağır yaralanan Barış B.'nin, tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.
Husumetlisini darbetmesinin ardından serbest bırakılan şahıs, bu sefer de tabancayla vurduğu kişiyi ağır yaraladı.

Saat 13.00 sıralarında Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde husumetli oldukları belirtilen Barış B. ve Ramazan Ö. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Ramazan Ö., tabancayla Barış B.’yi göğsünden vurup, kaçtı.

ARANIYOR
Yaralanan Barış B. özel araçla bir özel hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan Ramazan Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

TABURCU EDİLDİ
Ramazan Ö.'nün, geçen yıl 20 Aralık'ta Barış B.’yi ilçeye bağlı Köseler Mahallesi'nde sopa ve baltayla saldırıp darbettiği belirtildi. Ağır yaralanan Barış B.'nin, tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.