YATAĞINDA BAŞINDAN VURULDU KİMSE DUYMADI

CİNAYET 18.10.2021 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 599+ kez okundu.
 

YATAĞINDA BAŞINDAN VURULDU KİMSE DUYMADI

Adana'da akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşayan Muzaffer Aktağlı, odasına giren kimliği belirsiz kişiler tarafından susturucuyla öldürüldü.

Adana'da gece saatlerinde şüpheli bir ölüm yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşayan 32 yaşındaki Muzaffer Aktağlı isimli vatandaş, sabah saatlerinde başından vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde herhangi bir silaha rastlanmazken, aile de silah sesi duymadığını ifade etti.   KANLAR İÇERİSİNDE BULUNDU Merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi 37027 sokakta iddiaya göre, ailesiyle birlikte yaşayan Muzaffer Aktağlı'yı (32) sabah kanlar içinde gören ailesi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Aktağlı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.   AİLE ÜYELERİ SES DUYMADI Olay yerindeki incelemenin ardından Aktağlı'nın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Öte yandan, aile üyelerinin gece herhangi bir silah sesi duymadıklarını söylediği ve olay yerinde silahın bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Adana'da akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşayan Muzaffer Aktağlı, odasına giren kimliği belirsiz kişiler tarafından susturucuyla öldürüldü.

Adana'da gece saatlerinde şüpheli bir ölüm yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşayan 32 yaşındaki Muzaffer Aktağlı isimli vatandaş, sabah saatlerinde başından vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde herhangi bir silaha rastlanmazken, aile de silah sesi duymadığını ifade etti.

 

KANLAR İÇERİSİNDE BULUNDU
Merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi 37027 sokakta iddiaya göre, ailesiyle birlikte yaşayan Muzaffer Aktağlı'yı (32) sabah kanlar içinde gören ailesi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Aktağlı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

AİLE ÜYELERİ SES DUYMADI
Olay yerindeki incelemenin ardından Aktağlı'nın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Öte yandan, aile üyelerinin gece herhangi bir silah sesi duymadıklarını söylediği ve olay yerinde silahın bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.