Yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu.

30.01.2021 - 22:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 917+ kez okundu.
 

Yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu.

Bursa'da, husumetlisine kurşun yağdırıp 2 kişinin yaralanmasına neden olan firari Yakup Akpınar (42), polisin operasyonu sonucu yakalanmak üzere olduğu sırada belinden çıkardığı tabancayla kendini göğsünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Akpınar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi..

HaberlerYaşam HaberleriBursa'da yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu Bursa'da yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu Bursa'da, husumetlisine kurşun yağdırıp 2 kişinin yaralanmasına neden olan firari Yakup Akpınar (42), polisin operasyonu sonucu yakalanmak üzere olduğu sırada belinden çıkardığı tabancayla kendini göğsünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Akpınar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. YAŞAM DHA Giriş Tarihi: 30.01.2021  21:30 Güncelleme Tarihi: 30.01.2021  22:08 ABONE OL  Bursa'da yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu Olay, geçen Perşembe günü 15.30 sıralarında Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yakup Akpınar, elektrik dükkanı olan İsmail Ağmaz'a bilinmeyen bir nedenle husumet beslemeye başladı. Akpınar, olay günü husumetlisinin iş yerine giderek Ağmaz'ın gelmesini bekledi. Yakup Akpınar, kısa süre sonra iş yerinin önüne gelen Ağmaz'a, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak 3 el ateş etti.   Mermilerden ikisi Ağmaz'a, biri ise aynı yerde iş yeri bulunan Meral Akçay'a isabet etti. Ağmaz ve Akçay yaralanırken, Yakup Akpınar ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 2 yaralı, Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.   KENDİNİ VURDU Olayın ardından polis ekipleri, iki kişinin yaralanmasına neden olan firari Yakup Akpınar'ı yakalamak için fiziki ve teknik takip başlattı. Yapılan çalışmaların ardından Akpınar'ın Gürsu ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde olduğunu tespit edildi. Akpınar'ın, Adnan Menderes Caddesi üzerinde olduğunu saptayan polis, şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Akpınar, cadde üzerinde polis ekiplerini görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Akpınar ve polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.   Yaklaşık 500 metre koştuktan sonra cadde üzerinde duran Akpınar, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak kendine doğrulttu. Polisin ikna çabalarına rağmen göğsüne doğrulttuğu silahı ateşleyen Akpınar, kanlar içerisinde yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Akpınar, ağır yaralı olarak Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. .
Bursa'da, husumetlisine kurşun yağdırıp 2 kişinin yaralanmasına neden olan firari Yakup Akpınar (42), polisin operasyonu sonucu yakalanmak üzere olduğu sırada belinden çıkardığı tabancayla kendini göğsünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Akpınar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi..

HaberlerYaşam HaberleriBursa'da yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu
Bursa'da yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu
Bursa'da, husumetlisine kurşun yağdırıp 2 kişinin yaralanmasına neden olan firari Yakup Akpınar (42), polisin operasyonu sonucu yakalanmak üzere olduğu sırada belinden çıkardığı tabancayla kendini göğsünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Akpınar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
YAŞAM
DHA
Giriş Tarihi: 30.01.2021  21:30
Güncelleme Tarihi: 30.01.2021  22:08
ABONE OL 
Bursa'da yakalanacağını anlayan saldırgan kendisini silahla vurdu
Olay, geçen Perşembe günü 15.30 sıralarında Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yakup Akpınar, elektrik dükkanı olan İsmail Ağmaz'a bilinmeyen bir nedenle husumet beslemeye başladı. Akpınar, olay günü husumetlisinin iş yerine giderek Ağmaz'ın gelmesini bekledi. Yakup Akpınar, kısa süre sonra iş yerinin önüne gelen Ağmaz'a, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak 3 el ateş etti.

 

Mermilerden ikisi Ağmaz'a, biri ise aynı yerde iş yeri bulunan Meral Akçay'a isabet etti. Ağmaz ve Akçay yaralanırken, Yakup Akpınar ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 2 yaralı, Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

KENDİNİ VURDU

Olayın ardından polis ekipleri, iki kişinin yaralanmasına neden olan firari Yakup Akpınar'ı yakalamak için fiziki ve teknik takip başlattı. Yapılan çalışmaların ardından Akpınar'ın Gürsu ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde olduğunu tespit edildi. Akpınar'ın, Adnan Menderes Caddesi üzerinde olduğunu saptayan polis, şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Akpınar, cadde üzerinde polis ekiplerini görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Akpınar ve polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

 

Yaklaşık 500 metre koştuktan sonra cadde üzerinde duran Akpınar, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak kendine doğrulttu. Polisin ikna çabalarına rağmen göğsüne doğrulttuğu silahı ateşleyen Akpınar, kanlar içerisinde yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Akpınar, ağır yaralı olarak Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.