Üzerine yattığı tüfeği ateşledi.

08.01.2021 - 11:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2027+ kez okundu.
 

Üzerine yattığı tüfeği ateşledi.

Zonguldak'ta bir genç evinde üzerine yattığı pompalı tüfeği ateşledi. Genç, olay yerinde hayatını kaybederken; evlatlarını kanlar içerisinde bulan aile gözyaşlarına boğuldu.

Gökçebey ilçesinde dün akşam iddialara göre 25 yaşındaki Onur Albuz evinde tüfeğin üzerine yatarak ateşledi.   KANLAR İÇERİSİNDE BULDULAR Odasında evlatlarını kanlar için de gören aile, jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istendi. Eve gelen ekipler, Onur Albuz'u kanlar için hareketsiz yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Onur Albuz'un yaşamını yitirdiğini belirtildi. Onur Albuz'un cansız bedeni, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.Onur Albuz'un daha önce Kara Kuvvetleri'nde Uzman Çavuş olduğu öğrenildi.
Zonguldak'ta bir genç evinde üzerine yattığı pompalı tüfeği ateşledi. Genç, olay yerinde hayatını kaybederken; evlatlarını kanlar içerisinde bulan aile gözyaşlarına boğuldu.

Gökçebey ilçesinde dün akşam iddialara göre 25 yaşındaki Onur Albuz evinde tüfeğin üzerine yatarak ateşledi.

 

KANLAR İÇERİSİNDE BULDULAR

Odasında evlatlarını kanlar için de gören aile, jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istendi. Eve gelen ekipler, Onur Albuz'u kanlar için hareketsiz yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Onur Albuz'un yaşamını yitirdiğini belirtildi. Onur Albuz'un cansız bedeni, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.Onur Albuz'un daha önce Kara Kuvvetleri'nde Uzman Çavuş olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.