Uzay hamlesi CHP'yi çılgına çevirdi

10.02.2021 - 10:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2209+ kez okundu.
 

Uzay hamlesi CHP'yi çılgına çevirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Milli Uzay Ajansı' Tanıtım Toplantısı'nda Türkiye'nin 2023 yılında uzaya gideceğini ifade etmişti. CHP'li Faik Öztrak ve diğer birçok isim Türkiye'nin uzay hamlesini hazmedemedi.

CHP'nin Türkiye hazımsızlığı sürüyor. Bugün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uzay Ajansı tarafından hazırlanan 'Milli Uzay Ajansı' Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Milli Uzay Programı'ndaki 10 hedefi tek tek sıralayan Erdoğan, "Milli Uzay Programı'ndaki en önemli hedefimiz Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Ay'a ilk teması gerçekleştirmek" demişti. Her fırsatta Türkiye'nin aleyhinde olmayı siyasi görüş olarak sürdüren CHP bu gelişmenin de karşısında yer aldı. CHP'li Faik Öztrak ve diğer birçok isim Türkiye'nin uzay hamlesini hazmedemedi.   CHP sözcüsü Öztrak'tan tepki çeken tweet CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye'nin uzay hamlesinden rahatsız oldu. Öztrak, ''Damat Cumhurbaşkanımız Ay'a 4 şeritli yol yapacağım dese inanacak seçmenimiz var demişti. Damat gitti ama fikirleri hala iktidarda. Erdoğan 2023’te ayla ilk temas müjdesini bu gece verdi. Ay yolunu açtı. Uçtu uçtu artık aya uçtu.'' ifadelerini kullandı. Bu ifadeler sosyal medyada büyük tepki topladı.   CHP'ye yakın isimlerin Türkiye hazımsızlığı CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve hükümetin attığı her adımı eleştirmeyi siyaset sanan zihniyet bugün açıklanan 'Uzay Hamlesi' sonrası tekrar ortaya çıktı. İşte o isimler ve atılan tweetler:    
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Milli Uzay Ajansı' Tanıtım Toplantısı'nda Türkiye'nin 2023 yılında uzaya gideceğini ifade etmişti. CHP'li Faik Öztrak ve diğer birçok isim Türkiye'nin uzay hamlesini hazmedemedi.

CHP'nin Türkiye hazımsızlığı sürüyor. Bugün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uzay Ajansı tarafından hazırlanan 'Milli Uzay Ajansı' Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Milli Uzay Programı'ndaki 10 hedefi tek tek sıralayan Erdoğan, "Milli Uzay Programı'ndaki en önemli hedefimiz Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Ay'a ilk teması gerçekleştirmek" demişti.

Her fırsatta Türkiye'nin aleyhinde olmayı siyasi görüş olarak sürdüren CHP bu gelişmenin de karşısında yer aldı. CHP'li Faik Öztrak ve diğer birçok isim Türkiye'nin uzay hamlesini hazmedemedi.

 

CHP sözcüsü Öztrak'tan tepki çeken tweet

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye'nin uzay hamlesinden rahatsız oldu. Öztrak, ''Damat Cumhurbaşkanımız Ay'a 4 şeritli yol yapacağım dese inanacak seçmenimiz var demişti. Damat gitti ama fikirleri hala iktidarda. Erdoğan 2023’te ayla ilk temas müjdesini bu gece verdi. Ay yolunu açtı. Uçtu uçtu artık aya uçtu.'' ifadelerini kullandı. Bu ifadeler sosyal medyada büyük tepki topladı.

 

CHP'ye yakın isimlerin Türkiye hazımsızlığı

CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve hükümetin attığı her adımı eleştirmeyi siyaset sanan zihniyet bugün açıklanan 'Uzay Hamlesi' sonrası tekrar ortaya çıktı.

İşte o isimler ve atılan tweetler:

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.