Uyuşturucunun merkezi diyarbakır,da 38 kilo esrar yakalandı

UYUŞTURUCU 17.11.2020 - 10:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1742+ kez okundu.
 

Uyuşturucunun merkezi diyarbakır,da 38 kilo esrar yakalandı

Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda toz esrarın yanı sıra tabanca ve şarjör bulundu.

Yıldırım-7 Operasyonu kapsamında Diyarbakır'ın Lice ve Kocaköy ilçesinde operasyon düzenlendi. Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütü PKK ile uyuşturucu üretimi ve satışı yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak amacıyla Lice'nin Çavundur, Kocaköy'ün de Boyunlu Mahallesi kırsalında düzenlenen narkoterörizmle mücadele operasyonu başarıyla tamamlandı.   OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER Operasyonda, 308 kilogram toz esrar, tabanca, şarjör, 3 elek, likit esrar yapımında kullanılan aparat ile 12 çakmak gazı ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandı. Ele geçirilen esrar ve delil niteliği taşıyan diğer malzemeler muhafaza altına alındı.   OPERASYONLAR DEVAM EDECEK MESAJI Açıklamada, "Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir." denildi.
Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda toz esrarın yanı sıra tabanca ve şarjör bulundu.

Yıldırım-7 Operasyonu kapsamında Diyarbakır'ın Lice ve Kocaköy ilçesinde operasyon düzenlendi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütü PKK ile uyuşturucu üretimi ve satışı yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak amacıyla Lice'nin Çavundur, Kocaköy'ün de Boyunlu Mahallesi kırsalında düzenlenen narkoterörizmle mücadele operasyonu başarıyla tamamlandı.

 

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER
Operasyonda, 308 kilogram toz esrar, tabanca, şarjör, 3 elek, likit esrar yapımında kullanılan aparat ile 12 çakmak gazı ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandı.

Ele geçirilen esrar ve delil niteliği taşıyan diğer malzemeler muhafaza altına alındı.

 

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK MESAJI
Açıklamada, "Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.