Ünlü model Sam Ramplin, intihar etti

12.07.2021 - 20:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1777+ kez okundu.
 

Ünlü model Sam Ramplin, intihar etti

Bir zamanlar Batman aktörü Michael Keaton ile çıkan eski model Sam Ramplin, 17 yaşındaki oğlunun motosiklet kazasında hayatını kaybetmesinin ardından intihar ederek yaşamına son verdi.

47 yaşındaki eski model Sam Ramplin, 18 ay önce oğlunu 17 yaşında trafik kazasında kaybetmesinin ardından kendini toparlayamadı ve intihar etti.Aynı zamanda Hollywood'un şov programı Tinseltown'u da sunan ünlü model, Batman oyuncusu Michael Keaton'la yaşadığı fırtınalı aşkla da gündeme gelmişti. İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Ramplin, 2019 yılında oğlu Denny'yi bir trafik kazasında kaybetmişti. Oğlunun ölümünün ardından kendisini toparlayamayan Ramplin, İspanya'nın Malaga kentindeki evinde kendini asarak hayatına son verdi. Ramplin'in yapılan otopsisinde vücudunda herhangi bir uyuşturucu madde ya da alkole rastlanmadı. Ailesi, Ramplin'in oğlu Denny'nin ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu ve sık sık etrafındakilere ölmek istediğini söylediğini açıkladı. Kız kardeşi Michelle Thompson, kardeşinin bir süre aşırı alkol aldığını ve "Yakında Denny ile buluşacağız" dediğini aktardı.
Bir zamanlar Batman aktörü Michael Keaton ile çıkan eski model Sam Ramplin, 17 yaşındaki oğlunun motosiklet kazasında hayatını kaybetmesinin ardından intihar ederek yaşamına son verdi.

47 yaşındaki eski model Sam Ramplin, 18 ay önce oğlunu 17 yaşında trafik kazasında kaybetmesinin ardından kendini toparlayamadı ve intihar etti.Aynı zamanda Hollywood'un şov programı Tinseltown'u da sunan ünlü model, Batman oyuncusu Michael Keaton'la yaşadığı fırtınalı aşkla da gündeme gelmişti.

Oğlunun ölümüne dayanamayan ünlü model Sam Ramplin, intihar etti

İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Ramplin, 2019 yılında oğlu Denny'yi bir trafik kazasında kaybetmişti.

Oğlunun ölümünün ardından kendisini toparlayamayan Ramplin, İspanya'nın Malaga kentindeki evinde kendini asarak hayatına son verdi.

Ramplin'in yapılan otopsisinde vücudunda herhangi bir uyuşturucu madde ya da alkole rastlanmadı.

Ailesi, Ramplin'in oğlu Denny'nin ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu ve sık sık etrafındakilere ölmek istediğini söylediğini açıkladı.

Oğlunun ölümüne dayanamayan ünlü model Sam Ramplin, intihar etti

Kız kardeşi Michelle Thompson, kardeşinin bir süre aşırı alkol aldığını ve "Yakında Denny ile buluşacağız" dediğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.