Ünlü besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay hayatını kaybetti

GÜNDEM 14.06.2021 - 11:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1736+ kez okundu.
 

Ünlü besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay hayatını kaybetti

Ünlü besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay, dün geçirdiği kalp krizi sonucu 68 yaşında hayatını kaybetti.

Selçuk Tekay'ın ölüm haberini yıllarca birlikte çalıştığı Emel Sayın duyurdu: "Söyleyecek söz bulamıyorum, çok ama çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun Selçuk Tekay. Ailene ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum."    BÜYÜK BİR DEĞERDİ Tekay'ın ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından duygularını paylaştı: Ünlü besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay hayatını kaybetti Nilüfer "Müzisyen arkadaşım sevgili Selçuk Tekay aramızdan ayrıldı, ailesine sabırlar diliyorum. Huzur içinde yat Selçuk Tekay."  Mahsun Kırmızıgül "Ülkemizin en önemli sanatçılarına albümlerde refakat eden keman sanatçısı olan Selçuk Tekay abimizi kaybetmişiz. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diler başsağlığı dileklerimi sunarım." Mine Koşan "Selçuk Tekay'a Allahtan rahmet diliyorum, başımız sağolsun kadim dostum."  Soner Arıca "Ne yazık ki sanat camiası son yıllarda arka arkaya üzücü kayıplar veriyor. Çok değerli bir müzik adamı daha aramızdan ayrıldı, Selçuk Tekay. Mekanı cennet olsun."   UNUTULMAZ ŞARKILARIN BESTEKARI Ünlü virtüöz ve bestekar, üstad Selçuk Tekay'ın müzikseverler tarafından yakından tanınan eserleri arasında "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun", "Unuturum diye yorma kendini", "Yorgunum" ve " Aradığın aşkı buldun mu" gibi unutulmaz şarkılar yer alıyor.
Ünlü besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay, dün geçirdiği kalp krizi sonucu 68 yaşında hayatını kaybetti.

Selçuk Tekay'ın ölüm haberini yıllarca birlikte çalıştığı Emel Sayın duyurdu:

"Söyleyecek söz bulamıyorum, çok ama çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun Selçuk Tekay. Ailene ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum." 

 

BÜYÜK BİR DEĞERDİ

Tekay'ın ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından duygularını paylaştı:


Ünlü besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay hayatını kaybetti
Nilüfer
"Müzisyen arkadaşım sevgili Selçuk Tekay aramızdan ayrıldı, ailesine sabırlar diliyorum. Huzur içinde yat Selçuk Tekay."

 Mahsun Kırmızıgül

"Ülkemizin en önemli sanatçılarına albümlerde refakat eden keman sanatçısı olan Selçuk Tekay abimizi kaybetmişiz. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diler başsağlığı dileklerimi sunarım."

Mine Koşan

"Selçuk Tekay'a Allahtan rahmet diliyorum, başımız sağolsun kadim dostum."

 Soner Arıca

"Ne yazık ki sanat camiası son yıllarda arka arkaya üzücü kayıplar veriyor. Çok değerli bir müzik adamı daha aramızdan ayrıldı, Selçuk Tekay. Mekanı cennet olsun."

 

UNUTULMAZ ŞARKILARIN BESTEKARI

Ünlü virtüöz ve bestekar, üstad Selçuk Tekay'ın müzikseverler tarafından yakından tanınan eserleri arasında "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun", "Unuturum diye yorma kendini", "Yorgunum" ve " Aradığın aşkı buldun mu" gibi unutulmaz şarkılar yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.