Uğradığı saldırıyı kahkaha atarak anlattı

07.07.2021 - 18:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1556+ kez okundu.
 

Uğradığı saldırıyı kahkaha atarak anlattı

Adana'da merkez Seyhan ilçesindeki bir kahvehaneye rastgele açılan ateş sonucu, Soner Aslan bacağından, Edip Özşahin ise ayağından vurularak yaralandı. Özşahin'in olayı gülerek anlatması dikkat çekti.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Caddesi'ndeki kahvehaneye, henüz kimliği belirlenemeyen motosikletli bir saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bu sırada kahvede oturan Soner Aslan (46) bacağından, Edip Özşahin (60) ise ayağından vurularak yaralandı.   YANINDAKİLERE KAHKAHA ATARAK ANLATTI Silahlı saldırgan ise motosikletle olay yerinden kaçtı. Çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada ambulansı bekleyen yaralı Özşahin'in, olayı yanındakilere kahkaha atarak anlatması dikkat çekti. İhbarla gelen sağlık ekibi, Soner Aslan ile Edip Özşahin'i ambulansla hastaneye götürdü. Polis ise silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.
Adana'da merkez Seyhan ilçesindeki bir kahvehaneye rastgele açılan ateş sonucu, Soner Aslan bacağından, Edip Özşahin ise ayağından vurularak yaralandı. Özşahin'in olayı gülerek anlatması dikkat çekti.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Caddesi'ndeki kahvehaneye, henüz kimliği belirlenemeyen motosikletli bir saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bu sırada kahvede oturan Soner Aslan (46) bacağından, Edip Özşahin (60) ise ayağından vurularak yaralandı.

 

Ayağından yaralandığı silahlı saldırıyı gülerek anlattı

YANINDAKİLERE KAHKAHA ATARAK ANLATTI

Silahlı saldırgan ise motosikletle olay yerinden kaçtı. Çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada ambulansı bekleyen yaralı Özşahin'in, olayı yanındakilere kahkaha atarak anlatması dikkat çekti. İhbarla gelen sağlık ekibi, Soner Aslan ile Edip Özşahin'i ambulansla hastaneye götürdü. Polis ise silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.