Tarlaya girip oğlunu vuranı öldürdü

CİNAYET 10.05.2021 - 18:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1836+ kez okundu.
 

Tarlaya girip oğlunu vuranı öldürdü

Afyonkarahisar'da köylüler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Basri T. aralarında husumet bulunan Ural K.'yı arazide çıkan tartışmanın ardından tabancayla vurdu. Olayı görüp gelen Ural K.'nın babası Mustafa K. ise oğlunu öldüren Basri T.'yi elinden aldığı silahla öldürdü.

Afyonkarahisar'da köylüler arasında bir süreden bu yana devam eden husümet, silahların patlamasıyla sonuçlandı. Merkeze bağlı Bostanlı köyünde saat 07.30 civarında arazide çalışmalarına devam eden şahıslar, aralarında tartışmaya başladı.Oğlunun vurulduğunu gördü, tarlaya girip oğlunu vuranı öldürdüELİNDEN ALDIĞI TABANCAYLA ÖLDÜRDÜKöylülerin arasındaki tartışma giderek hararetlenirken, bir süre sonra sözlü tartışma kavgaya dönüştü.   Basri T. (43) aralarında husumet bulunan Ural K.'yi (30) arazide çıkan tartışmanın ardından tabancayla vurdu. Olayı görüp gelen Ural K.'nin babası Mustafa K. (56) ise sopayla darbettiği Basri T.'yi elinden aldığı tabancayla öldürdü. Olayla ilgili Mustafa K.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADIYaşanların ardından bölgedekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Basri K.'nın olay yerinde hayatında kaybettiğini belirlerken, göğsünden vurulan Ural K. ve elinden yaralanan babası Mustafa K. hastaneye kaldırıldı. Oğul Ural K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Afyonkarahisar'da köylüler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Basri T. aralarında husumet bulunan Ural K.'yı arazide çıkan tartışmanın ardından tabancayla vurdu. Olayı görüp gelen Ural K.'nın babası Mustafa K. ise oğlunu öldüren Basri T.'yi elinden aldığı silahla öldürdü.

Afyonkarahisar'da köylüler arasında bir süreden bu yana devam eden husümet, silahların patlamasıyla sonuçlandı. Merkeze bağlı Bostanlı köyünde saat 07.30 civarında arazide çalışmalarına devam eden şahıslar, aralarında tartışmaya başladı.Oğlunun vurulduğunu gördü, tarlaya girip oğlunu vuranı öldürdüELİNDEN ALDIĞI TABANCAYLA ÖLDÜRDÜKöylülerin arasındaki tartışma giderek hararetlenirken, bir süre sonra sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

 
Basri T. (43) aralarında husumet bulunan Ural K.'yi (30) arazide çıkan tartışmanın ardından tabancayla vurdu. Olayı görüp gelen Ural K.'nin babası Mustafa K. (56) ise sopayla darbettiği Basri T.'yi elinden aldığı tabancayla öldürdü. Olayla ilgili Mustafa K.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADIYaşanların ardından bölgedekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Basri K.'nın olay yerinde hayatında kaybettiğini belirlerken, göğsünden vurulan Ural K. ve elinden yaralanan babası Mustafa K. hastaneye kaldırıldı. Oğul Ural K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.