Taksimde yürüyen 2 ibneye CHP'liler sahip çıktı

27.06.2021 - 18:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1655+ kez okundu.
 

Taksimde yürüyen 2 ibneye CHP'liler sahip çıktı

Taksim'de yürüyüşlerine izin verilmeyen ibne çiftin görüntülerini paylaşan CHP'li Özgür Özel, bu yasaklamanın nedenini sorguladı. Bazı vatandaslar ise İbneleri ançak ibne olanlar korur dedi..

İstanbul Taksim'de düzenlenmek istenen LGBT yürüyüşü, Beyoğlu Kaymakamlığı tarafından izin verilmediği içi olaylara neden oldu. Güvenlik güçleri ile yürüyüş yapmak isteyenler zaman zaman karşı karşıya geldi. Zaman zaman yaşanan gerginlikler nedeniyle polis bazı kişileri gözaltına aldı.   İBNE ÇİFT POLİSLE KARŞI KARŞIYA Yürüyüş yapmak için Taksim'e giden gay bir çiftin görüntüleri de sosyal medyada dolaşıma girdi. Görüntülerdeki ibne çift, polislere "Açılın geçelim. Ben ülkemde niye yürüyemiyorum." diye sordu. Ardından el ele tutuşan gay çift, "Sadece bu mu? Bunun için mi?" diye bağırdı.   CHP: CİNSEL YÖNELİMİ NE OLURSA OLSUN... Görüntülerle ilgili CHP'den de açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Twitter hesabı üzerinden ibne çiftin görüntülerine paylaştı. CHP'li Özel, "Haksız mı? İnancı, mezhebi, cinsel yönelimi ne olursa olsun niye yürüyemiyor? Niye? Bu ülkeyi ondan çok başkalarının yapan ne? Kendi memleketinde niye yürüyemiyor? Niye?" diye sordu. Bazı vatandaslar ise bir ağızdan "İbneleri ançak yine ibneler koruru dedi
Taksim'de yürüyüşlerine izin verilmeyen ibne çiftin görüntülerini paylaşan CHP'li Özgür Özel, bu yasaklamanın nedenini sorguladı. Bazı vatandaslar ise İbneleri ançak ibne olanlar korur dedi..

İstanbul Taksim'de düzenlenmek istenen LGBT yürüyüşü, Beyoğlu Kaymakamlığı tarafından izin verilmediği içi olaylara neden oldu. Güvenlik güçleri ile yürüyüş yapmak isteyenler zaman zaman karşı karşıya geldi. Zaman zaman yaşanan gerginlikler nedeniyle polis bazı kişileri gözaltına aldı.

 

İBNE ÇİFT POLİSLE KARŞI KARŞIYA
Yürüyüş yapmak için Taksim'e giden gay bir çiftin görüntüleri de sosyal medyada dolaşıma girdi.

Görüntülerdeki ibne çift, polislere "Açılın geçelim. Ben ülkemde niye yürüyemiyorum." diye sordu. Ardından el ele tutuşan gay çift, "Sadece bu mu? Bunun için mi?" diye bağırdı.

 

CHP: CİNSEL YÖNELİMİ NE OLURSA OLSUN...
Görüntülerle ilgili CHP'den de açıklama geldi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Twitter hesabı üzerinden ibne çiftin görüntülerine paylaştı.

CHP'li Özel, "Haksız mı? İnancı, mezhebi, cinsel yönelimi ne olursa olsun niye yürüyemiyor? Niye? Bu ülkeyi ondan çok başkalarının yapan ne? Kendi memleketinde niye yürüyemiyor? Niye?" diye sordu.
Bazı vatandaslar ise bir ağızdan "İbneleri ançak yine ibneler koruru dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.