Sokakları karıştırarak İktidar olabileceğini sanıyor

03.02.2021 - 01:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 936+ kez okundu.
 

Sokakları karıştırarak İktidar olabileceğini sanıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan protestoları desteklerken, gözaltına alınanların serbest bırakılmasını istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasıyla başlayan protestolara dair bir video mesaj paylaştı.   "ÇOCUKLARIMIZA ŞİDDET UYGULANIYOR" Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan Melih Bulu'yu 'kayyum' olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Boğaziçi Üniversitesi'ne bir kayyum rektör atandı. Hiç kimse istemiyor. Öğrenciler, öğretim üyeleri, eski mezunlar istemiyor. Zaten çalışacak kişi de bulamadı. Ama gerginlik artıyor. Çocuklarımıza şiddet uygulanıyor. Ben bu akşam sevgili öğrencilerimize değil onların anne ve babalarına seslenmek istiyorum. Karşımızda kontrolünü kaybetmiş bir siyasi iktidar var. Gerginlikten besleniyor. Bizler aklıselim sahibi olmak zorundayız. Sağduyulu hareket etmek zorundayız. İktidarın değirmenine su taşımamak zorundayız. Buradan siyasi iktidara açık bir çağrıda bulunuyorum. Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın ve yarattığınız gerginliğe son verin."   POLİS ARAÇLARINA SALDIRDILAR Kadıköy'de bir grup provokatör, yoldan geçen polis araçlarına tekme ve yumruklarla saldırırken görüntülendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan protestoları desteklerken, gözaltına alınanların serbest bırakılmasını istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasıyla başlayan protestolara dair bir video mesaj paylaştı.

 

"ÇOCUKLARIMIZA ŞİDDET UYGULANIYOR"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan Melih Bulu'yu 'kayyum' olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Boğaziçi Üniversitesi'ne bir kayyum rektör atandı. Hiç kimse istemiyor. Öğrenciler, öğretim üyeleri, eski mezunlar istemiyor. Zaten çalışacak kişi de bulamadı. Ama gerginlik artıyor. Çocuklarımıza şiddet uygulanıyor. Ben bu akşam sevgili öğrencilerimize değil onların anne ve babalarına seslenmek istiyorum. Karşımızda kontrolünü kaybetmiş bir siyasi iktidar var. Gerginlikten besleniyor. Bizler aklıselim sahibi olmak zorundayız. Sağduyulu hareket etmek zorundayız. İktidarın değirmenine su taşımamak zorundayız. Buradan siyasi iktidara açık bir çağrıda bulunuyorum. Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın ve yarattığınız gerginliğe son verin."

 

POLİS ARAÇLARINA SALDIRDILAR
Kadıköy'de bir grup provokatör, yoldan geçen polis araçlarına tekme ve yumruklarla saldırırken görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.