Şizofren Feminist kaşar'lar yargılansın

GÜNDEM 16.05.2021 - 21:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2084+ kez okundu.
 

Şizofren Feminist kaşar'lar yargılansın

İstanbul Sözleşmesi'nin feshinden sonra sahneye çıkan bir grup provokatör feminist, sosyal medya hesaplarından erkeklere yönelik kullandıkları akılalmaz kin ve nefret dili ile tüm tepkileri üzerine çekti.

Sosyal medya platformunda bazı kadın savunucuları, alenen erkek düşmanlığı yaparak, şiddet içerikli paylaşımlarda bulunuyor. Kendisini feminist olarak tarif eden bir grup kadının yönetimindeki 'Cemiyet' adlı İnstagram hesabından da akıllara zarar ifadeler kullanıldı.   'Erkekleri diri diri yakmak istiyorum' Mesajlarına, "Offf gerçekten erkekleri asit kuyularına atmak istiyorum cidden." diyerek başlayan Cemiyet adındaki erkek düşmanı feministler, "Onlar o şekilde can çekişirken diğerlerine bağrışlarını dinletmek sonra onları da asit kuyusuna atmak istiyorum. Diri diri yakmak veya pi**lerinden sallandırmak sonra binanın 90. katından atmak. Erkekler ölsün." ifadelerini kullandı. Erkeklere saygılı feministlere çağrı! Sosyal medyadaki bu akılalmaz düşmanlığa ve şiddet çağrısına tepki yağarken, sosyal medya kullanıcıları, "Erkeklere saygılı feministleri de küçük düşüren bu söyleme kadın dernekleri tepki göstermeli." diye çağrıda bulundu.
İstanbul Sözleşmesi'nin feshinden sonra sahneye çıkan bir grup provokatör feminist, sosyal medya hesaplarından erkeklere yönelik kullandıkları akılalmaz kin ve nefret dili ile tüm tepkileri üzerine çekti.

Sosyal medya platformunda bazı kadın savunucuları, alenen erkek düşmanlığı yaparak, şiddet içerikli paylaşımlarda bulunuyor. Kendisini feminist olarak tarif eden bir grup kadının yönetimindeki 'Cemiyet' adlı İnstagram hesabından da akıllara zarar ifadeler kullanıldı.

 

'Erkekleri diri diri yakmak istiyorum'

Mesajlarına, "Offf gerçekten erkekleri asit kuyularına atmak istiyorum cidden." diyerek başlayan Cemiyet adındaki erkek düşmanı feministler, "Onlar o şekilde can çekişirken diğerlerine bağrışlarını dinletmek sonra onları da asit kuyusuna atmak istiyorum. Diri diri yakmak veya pi**lerinden sallandırmak sonra binanın 90. katından atmak. Erkekler ölsün." ifadelerini kullandı.

Erkeklere saygılı feministlere çağrı!

Sosyal medyadaki bu akılalmaz düşmanlığa ve şiddet çağrısına tepki yağarken, sosyal medya kullanıcıları, "Erkeklere saygılı feministleri de küçük düşüren bu söyleme kadın dernekleri tepki göstermeli." diye çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.