'Selo'ya şeref madalyası takmak isteyenler Kanal İstanbul'u anlayamaz'

GÜNDEM 10.05.2021 - 02:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 959+ kez okundu.
 

'Selo'ya şeref madalyası takmak isteyenler Kanal İstanbul'u anlayamaz'

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, 'Kanal Istanbul'a destek verenleri tehdit eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ayar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'çılgın proje' olarak duyurduğu 'Kanal İstanbul' projesi, ilk günden bu yana muhalefetteki rahatsızlığını sürdürüyor. Heykellere milyon dolarlar harcayan CHP, 'Kanal İstanbul'la ilgili provokasyonunu daha ileri boyuta taşıyarak tehdite kadar götürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Birincisi iktidar olduğumuzda, eğer o ihaleye giren yabancı bir ülke olursa biz o yabancı ülkeyle aramıza mesafe koyacağız. İkinicisi de bunların paralarını kesinlikle ödemeyeceğiz. Nereye giderlerse gitsinler." demişti.   Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' ayarı! AK Partili Milletvekili Alpay Özalan da Kılıçdaroğlu'nun kamuoyunda büyük bir tepkiye neden olan ifadelerine cevap verdi. Özalan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul'u engellemek için projeye destek verenleri tehdit ediyor. Tek projesi Selahattin Demirtaş'ı kurtarıp şeref madalyası takmak olan biri, Kanal İstanbul'u anlayamaz. Millet, sandıkta diktatörlük hevesini yine kursağında bırakacak." ifadelerini kullandı.  
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, 'Kanal Istanbul'a destek verenleri tehdit eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ayar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'çılgın proje' olarak duyurduğu 'Kanal İstanbul' projesi, ilk günden bu yana muhalefetteki rahatsızlığını sürdürüyor. Heykellere milyon dolarlar harcayan CHP, 'Kanal İstanbul'la ilgili provokasyonunu daha ileri boyuta taşıyarak tehdite kadar götürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Birincisi iktidar olduğumuzda, eğer o ihaleye giren yabancı bir ülke olursa biz o yabancı ülkeyle aramıza mesafe koyacağız. İkinicisi de bunların paralarını kesinlikle ödemeyeceğiz. Nereye giderlerse gitsinler." demişti.

 

Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' ayarı!
AK Partili Milletvekili Alpay Özalan da Kılıçdaroğlu'nun kamuoyunda büyük bir tepkiye neden olan ifadelerine cevap verdi. Özalan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul'u engellemek için projeye destek verenleri tehdit ediyor. Tek projesi Selahattin Demirtaş'ı kurtarıp şeref madalyası takmak olan biri, Kanal İstanbul'u anlayamaz. Millet, sandıkta diktatörlük hevesini yine kursağında bırakacak." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.