Rezalet! 11 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı

28.06.2021 - 16:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1226+ kez okundu.
 

Rezalet! 11 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı

İngiltere'de 11 yaşında doğum yapan kız çocuğu Birleşik Krallığı karıştırdı. Küçük kızın ailesinin, hamileliği doğuma kadar fark edememesi ise büyük tepki çekti.

The Sun gazetesine konuşan sosyal servis üyeleri anne ve çocuğunun sağlıklarını adım adım kontrol ettiklerini ve ikisinin de sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Kızın ailesi ise olaydan dolayı büyük bir şok yaşadıklarını ve durum karşısında ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi. Sosyal servis yetkilileri ise doğurmasına kadar kızın hamileliğinin fark edilmemesinin büyük bir ihmal olduğunu söyledi. 2006 yılında 12 yaşında çocuk sahibi olan Tressa Middleton, Birleşik Krallık'ın en geç annesi olmuştu.The Sun gazetesinin doktoru Carol Cooper , kız çocuğunun Birleşik Krallığın en genç annesi olduğunu o yaşta doğuran bir çocuğun erken doğum, bebeğin yeteri derecede gelişmemesi ve enfeksiyon riski taşıdığını söyledi.  
İngiltere'de 11 yaşında doğum yapan kız çocuğu Birleşik Krallığı karıştırdı. Küçük kızın ailesinin, hamileliği doğuma kadar fark edememesi ise büyük tepki çekti.

The Sun gazetesine konuşan sosyal servis üyeleri anne ve çocuğunun sağlıklarını adım adım kontrol ettiklerini ve ikisinin de sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Kızın ailesi ise olaydan dolayı büyük bir şok yaşadıklarını ve durum karşısında ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi.

Sosyal servis yetkilileri ise doğurmasına kadar kızın hamileliğinin fark edilmemesinin büyük bir ihmal olduğunu söyledi.

2006 yılında 12 yaşında çocuk sahibi olan Tressa Middleton, Birleşik Krallık'ın en geç annesi olmuştu.The Sun gazetesinin doktoru Carol Cooper , kız çocuğunun Birleşik Krallığın en genç annesi olduğunu o yaşta doğuran bir çocuğun erken doğum, bebeğin yeteri derecede gelişmemesi ve enfeksiyon riski taşıdığını söyledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.