Rapçi DMX'in ölüm nedeni açıklandı

GÜNDEM 12.07.2021 - 21:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1895+ kez okundu.
 

Rapçi DMX'in ölüm nedeni açıklandı

Geçtiğimiz aylarda ölümü ile hayranlarını yasa boğan dünyaca ünlü rapçi DMX'in ölüm nedeni açıklandı.

Nisan ayında uyuşturucuya bağlı kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan DMX, 9 Nisan'da 50 yaşında hayatını kaybetmişti.  White Plains hastanesinde hayata gözlerini yuman DMX'in resmi ölüm raporu yayınlandı. Vulture'ın Westchester County Tıbbı Muayenahanesi'nden bir kaynağa dayandırdığı habere göre DMX, beyne kan akışını engelleyen kokain kaynaklı bir kalp krizi nedeniyle öldü. Kaynağa göre ölüm, akut kokain zehirlenmesine bağlı gelişen komplikasyonlar sonucu gerçekleşti. Kalbin durmasının ardından beyne kan akışı engellenince beyin ölümü gerçekleşti. Hemen ardından da tıbbi olarak ölüm meydana geldi. Gerçek adı Earl Simmons olan DMX'in son albümü ölümünden 1 ay sonra "Exodus" adıyla piyasaya sürülmüştü.
Geçtiğimiz aylarda ölümü ile hayranlarını yasa boğan dünyaca ünlü rapçi DMX'in ölüm nedeni açıklandı.

Nisan ayında uyuşturucuya bağlı kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan DMX, 9 Nisan'da 50 yaşında hayatını kaybetmişti. 

White Plains hastanesinde hayata gözlerini yuman DMX'in resmi ölüm raporu yayınlandı.

Vulture'ın Westchester County Tıbbı Muayenahanesi'nden bir kaynağa dayandırdığı habere göre DMX, beyne kan akışını engelleyen kokain kaynaklı bir kalp krizi nedeniyle öldü.

Kaynağa göre ölüm, akut kokain zehirlenmesine bağlı gelişen komplikasyonlar sonucu gerçekleşti. Kalbin durmasının ardından beyne kan akışı engellenince beyin ölümü gerçekleşti. Hemen ardından da tıbbi olarak ölüm meydana geldi.

Gerçek adı Earl Simmons olan DMX'in son albümü ölümünden 1 ay sonra "Exodus" adıyla piyasaya sürülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.