Prezervatif yerine yapıştırıcı kullanan genç öldü

26.08.2021 - 19:19, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 974+ kez okundu.
 

Prezervatif yerine yapıştırıcı kullanan genç öldü

Hindistan'da eski nişanlısıyla bir otele giden ancak yanında prezervatif olmadığı için yapıştırıcı kullanan 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olayı soruşturan polis ekipleri, gencin otel odasında uyuşturucu aldığını da tespit etti.

Gujarat eyaletinin Ahmedabad şehrinde eski nişanlısıyla birlikte bir otele giden Salman Mirza, yanında prezervatif olmadığı için alternatif bir yöntem bulmaya çalıştı.   YAPIŞTIRICI KULLANMAYA KARAR VERDİ Sanayide metal veya ahşap malzemeleri birleştirmek için çok güçlü bir madde olan epoksit yapıştırıcıyı cinsel organını kapatmak için kullanan 25 yaşındaki genç, bir tanıdığı olan Firoz Shaik'in ifadesine göre yakınlardaki bir çalılıkta baygın halde bulundu. Shaik tarafından önce evine götürülen Mirza, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı ancak burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti.   ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ Olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, Mirza'nın nişanlısıyla birlikte otel odasında önce uyuşturucu aldıklarını ve daha sonra kullandığı yapıştırıcıdan kaynaklı olarak çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.
Hindistan'da eski nişanlısıyla bir otele giden ancak yanında prezervatif olmadığı için yapıştırıcı kullanan 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olayı soruşturan polis ekipleri, gencin otel odasında uyuşturucu aldığını da tespit etti.

Gujarat eyaletinin Ahmedabad şehrinde eski nişanlısıyla birlikte bir otele giden Salman Mirza, yanında prezervatif olmadığı için alternatif bir yöntem bulmaya çalıştı.

 

YAPIŞTIRICI KULLANMAYA KARAR VERDİ

Sanayide metal veya ahşap malzemeleri birleştirmek için çok güçlü bir madde olan epoksit yapıştırıcıyı cinsel organını kapatmak için kullanan 25 yaşındaki genç, bir tanıdığı olan Firoz Shaik'in ifadesine göre yakınlardaki bir çalılıkta baygın halde bulundu. Shaik tarafından önce evine götürülen Mirza, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı ancak burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, Mirza'nın nişanlısıyla birlikte otel odasında önce uyuşturucu aldıklarını ve daha sonra kullandığı yapıştırıcıdan kaynaklı olarak çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.