Prens Harry: Kraliyet hayvanat bahçesi gibi…

GÜNDEM 15.05.2021 - 13:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2341+ kez okundu.
 

Prens Harry: Kraliyet hayvanat bahçesi gibi…

İngiliz Kraliyet ailesinin 6. varisi olan Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek aşağıladı.

İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, "The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi" diyerek tarif etti. 1997'de ölen annesi Prenses Diana'nın yaşadıklarına tanık olduktan sonra 20'li yaşlarda kraliyetin kendisine göre olmadığını anladığını söyleyen Harry, şöyle konuştu: "Babamın ailesinin ona davrandığı gibi bana davrandığını gördüm. Kısır döngüyü çocuklarım için nasıl kırabilirim diye düşündüm ve terapiye başladım." Prens Harry, 2018'de evlendiği eşi Meghan Markle ile geçen yıl ABD'ye yerleşmiş, kraliyetteki görevlerini bırakmış; aileyle ipleri koparmıştı.
İngiliz Kraliyet ailesinin 6. varisi olan Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek aşağıladı.

İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, "The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi" diyerek tarif etti. 1997'de ölen annesi Prenses Diana'nın yaşadıklarına tanık olduktan sonra 20'li yaşlarda kraliyetin kendisine göre olmadığını anladığını söyleyen Harry, şöyle konuştu: "Babamın ailesinin ona davrandığı gibi bana davrandığını gördüm. Kısır döngüyü çocuklarım için nasıl kırabilirim diye düşündüm ve terapiye başladım."

Prens Harry, 2018'de evlendiği eşi Meghan Markle ile geçen yıl ABD'ye yerleşmiş, kraliyetteki görevlerini bırakmış; aileyle ipleri koparmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.