Polis Mrmuru önce Karısını, Kayınvalidesi ve Kayın Pederini vurdu

CİNAYET 12.08.2021 - 13:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2231+ kez okundu.
 

Polis Mrmuru önce Karısını, Kayınvalidesi ve Kayın Pederini vurdu

2 aydır ayrı yaşadığı eşini, kayınpederi ve kayınvalidesini, 2 çocuğunun gözü önünde öldüren polis memuru, başına ateş açarak yaşamına son verdi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis memuru olarak görev yapan Atilla Aydemir, 19 yıldır evli olduğu Gönül Aydemir ile şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Kocasından şiddet gördüğü ileri sürülen Gönül Aydemir, 17 yaşındaki kızı ve 14 yaşındaki oğlunu da yanına alarak, 2 ay önce Afyonkarahisar’daki anne ve babasının yanına geldi.   KAYINPEDERİNİ SOKAKTA ÖLDÜRDÜ Konya’dan Afyonkarahisar’a gelen Atilla Aydemir, dün saat 18.00 sıralarında eşi ile görüşmeye giderken, yolda bisikletiyle gelen kayınpederi Nuray Akdeniz'le karşılaştı. Beylik tabancasını çıkartan Aydemir, kayınpederini öldürdükten sonra Örnekevler Mahallesi’nde eşinin oturduğu eve gitti.     EŞİ VE KAYINVALİDESİNİ VURUP, ÇOCUKLARI YANINA ALDI Apartmanın ikinci katındaki daireye çıkan Atilla Aydemir, burada eşi Gönül Aydemir ile kayınvalidesi Kadriye Akdeniz’i tabancayla vurdu. Gönül Aydemir olay yerinde yaşamını yitirirken, Kadriye Akdeniz ağır yaralandı. Atilla Aydemir, ardından oğlu ve kızını yanına alarak evden çıktı.     BAŞINA ATEŞ ETTİ Evden 500 metre kadar uzaklaşan Atilla Aydemir, sokakta polislerle karşılaşınca bu kez tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Durumun bildirilmesi üzerine Örnekevler Mahallesi’ndeki eve giden ekipler, ağır yaralı Kadriye Akdeniz’i Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kadriye Akdeniz, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.     ÇOCUKLAR ŞOKA GİRDİ Polisin ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından cesetler, cenaze araçlarına alınarak morga götürüldü. Çiftin çocuklarının ise şoka girdiği görüldü. Cinayetlerin işlendiği apartmanda oturan Melike İzmir, "Biz pek bir şey görmedik. Ben kardeşimle kedi severken, 4 el silah sesi duyduk. Önce ne olduğunu anlamadık. Sonradan öğrendik.” dedi.
2 aydır ayrı yaşadığı eşini, kayınpederi ve kayınvalidesini, 2 çocuğunun gözü önünde öldüren polis memuru, başına ateş açarak yaşamına son verdi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis memuru olarak görev yapan Atilla Aydemir, 19 yıldır evli olduğu Gönül Aydemir ile şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı.

Kocasından şiddet gördüğü ileri sürülen Gönül Aydemir, 17 yaşındaki kızı ve 14 yaşındaki oğlunu da yanına alarak, 2 ay önce Afyonkarahisar’daki anne ve babasının yanına geldi.

 

KAYINPEDERİNİ SOKAKTA ÖLDÜRDÜ
Konya’dan Afyonkarahisar’a gelen Atilla Aydemir, dün saat 18.00 sıralarında eşi ile görüşmeye giderken, yolda bisikletiyle gelen kayınpederi Nuray Akdeniz'le karşılaştı.

Beylik tabancasını çıkartan Aydemir, kayınpederini öldürdükten sonra Örnekevler Mahallesi’nde eşinin oturduğu eve gitti.

 

 

EŞİ VE KAYINVALİDESİNİ VURUP, ÇOCUKLARI YANINA ALDI
Apartmanın ikinci katındaki daireye çıkan Atilla Aydemir, burada eşi Gönül Aydemir ile kayınvalidesi Kadriye Akdeniz’i tabancayla vurdu.

Gönül Aydemir olay yerinde yaşamını yitirirken, Kadriye Akdeniz ağır yaralandı. Atilla Aydemir, ardından oğlu ve kızını yanına alarak evden çıktı.

 

 

BAŞINA ATEŞ ETTİ
Evden 500 metre kadar uzaklaşan Atilla Aydemir, sokakta polislerle karşılaşınca bu kez tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Durumun bildirilmesi üzerine Örnekevler Mahallesi’ndeki eve giden ekipler, ağır yaralı Kadriye Akdeniz’i Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Kadriye Akdeniz, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

 

ÇOCUKLAR ŞOKA GİRDİ
Polisin ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından cesetler, cenaze araçlarına alınarak morga götürüldü.

Çiftin çocuklarının ise şoka girdiği görüldü.

Cinayetlerin işlendiği apartmanda oturan Melike İzmir, "Biz pek bir şey görmedik. Ben kardeşimle kedi severken, 4 el silah sesi duyduk. Önce ne olduğunu anlamadık. Sonradan öğrendik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.